Cautare

3306 de rezultate pentru "local" (3.71 secunde)
Reprezentantii Regiei Autonome de Termoficare (RATrf) Craiova dau asigurari ca din ianuarie 2011 nu se pune problema majorarii pretului mediu local de referinta, care este 194,08 lei/gigacalorie.
Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Planul Urbanistic General (PUG) a expirat si alt PUG nou nu a fost inca intocmit si aprobat de consiliul local.
Consiliul Local Targu Jiu detine in proprietate o suprafata de 483,90 hectare de pasune, suprafata pusa la dispozitia crescatorilor de animale de pe raza orasului pentru pasunat. Taxele de pasunat pentru anul 2012 au fost votate in sedinta consiliului local care a avut loc luni.
- Edge lit LED fara local dimming: LED-urile sunt dispune pe marginea televizorului si lumineaza toate la fel tot timpul (cea mai slaba varianta de LED, similara in performante cu LCD-ul) - Edge lit LED cu local dimming:
tratamentul local compresiv, cu contentie elastica, realizat prin purtarea de ciorapi sau fese elastice, care previn staza venoasa. ... Un tratament local inovator Potrivit medicilor, tratamentul local este esential pentru completarea regulilor privind stilul de viata, mentionate anterior.
Va ploua in jumatatea de est a tarii, iar in Dobrogea, Baragan si in estul si sudul Moldovei cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.
In zonele montane, local va ninge slab, iar in Maramures, Transilvania si nordul Moldovei izolat, mai ales dimineata, vor fi precipitatii mixte.
Pana pe data de 12 decembrie nu se vor semnala precipitatii, apoi va creste probabilitatea de aparitie a acestora, cu caracter local si temporar. ... Pana pe data de 12 decembrie nu se vor semnala precipitatii, apoi va creste probabilitatea de aparitie a acestora, cu caracter local si temporar.
ninsori local insemnate cantitativ si temporar viscolite; ... In intervalul mentionat, vor fi precipitatii pe arii extinse in sudul, estul si centrul tarii si cu caracter local in celelalte regiuni.
Valorile termice vor continua sa creasca in majoritatea zonelor, totusi dimineata si noaptea vor fi reci, local geroase, anunta meteorologii.
Probabil fiind vorba si de banii de la buget, Consiliul Local avind 51% din actiunile clubului a fost nevoie de toata chestia asta ca sa cistige licitatia liberalul Epuras, care pe deasupra e si consilier local si s-ar putea saracul sa fie si incompatibil in afacerea asta de consilier local facuta cu Consiliul Local .
De aproape o saptamina un consilier local, Marian Popa, incearca sa atraga atentia asupra magariilor care se petrec prin Consiliul Local si interesele ce stau in spatele fiecarui consilier.
Consiliul Local Mangalia are, incepand cu aceasta luna, un nou membru.
In PSD s-a inscris singurul consilierul local pe care il mai avea PN¥CD. ... In Consiliul Local Craiova, PD are acum sapte reprezentanti, iar PC ramane cu un singur reprezentant, Dumitru Manescu, presedintele filialei municipale a partidului.
Iar in plan local situatia este cu atat mai dramatica. ... Este clar ca nu va obtine asa ceva, asa cum nici in 2004 n-a fost sa fie sa intre pe un loc eligibil de consilier local municipal.
Un alt considerent pentru care putem desemna PD-L castigator este votul final de la Consiliul Local Constanta si Consiliul Judetean, plus din alte cateva zeci de comune si orase.
Criza generata de cererea adresata instantei de contencios-administrativ privind dizolvarea Consiliului Local Mangalia suscita in continuare pasiuni aprinse de o parte si cealalta a baricadei. ... La sedinta de constituire a consiliului local, a propus sa se infiinteze cinci comisii de specialitate, care erau conduse numai de PSD-isti.
Decizia guvernului Ponta, dar si neintelegerile politice din Consiliul Local Craiova au dat o lovitura serioasa bugetului municipal. ... Coalitia anti-Marinica Primarul Solomon a convocat apoi, pe 26 aprilie, sedinta ordinara a Consiliului Local Craiova.
Suspendarea Protocolului Coalitiei de la nivel local nu va afecta Consiliul Local. ... Viceprimarul Mircea Razvan Cristea a anuntat ca activitatea Consiliului Local nu va fi afectata de suspendarea Protocolului de functionarea a Coalitiei locale. ... "Functionalitatea la nivelul Consiliul Local nu va avea de suferit.
google-analytics.com