Cautare

1943 de rezultate pentru "liga a treia" (2.72 secunde)
Iar noi, pe ziarulring.ro, contiunam sa stam de vorba cu mari specialisti, personalitati de marca in diverse domenii, pentru a radiografia si a diagnostica acest fenomen fara precedent, aceasta boala planetara, care, deocamdata, pare sa nu aiba leac. ... si-a atins ISIS obiectivul?
Variantele de Coalitie pot presupune doua cazuri - a) cand si PSD si PDL sunt la Putere (am avut doar o astfel de Coalitie); ... PDL a guvernat alaturi de PSD (am trecut deci prin situatia "a") este putin probabil ca se va mai intampla in viitorul apropiat.
Luni seara, Craiova a fost gazda unui nou Geek Meet in Romania. Participantilor la eveniment le-a fost atrasa atentia asupra importantei comunitatilor, flexibilitatii si adaptabilitatii intr-o afacere.
Romania nu a iesit din criza economica.
Romania, in urna a treia a preliminariilor Euro 2016. Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. Artistul a dezvaluit ca va deveni tata chiar in timpul concertului susținut la Sala Palatului in acest weekend.
Parcul Tineretului (intrarea din B-dul Sincai) va gazdui, intre 19 si 22 septembrie, cea de-a treia editie a Norok Oktoberfest - Festivalul berii germane 2013. ... Preconizam, pentru a treia editie, un numar de 35.000 - 40.000 de vizitatori pentru cele 4 zile ale festivalului.
Iata cum iti dai seama Ti-a trecut prin cap ca persoana de langa tine e psihopata, dar ai alungat repede gandul, crezand ca ti-ai fi dat seama inainte de a incepe o relatie cu ea.
Ne indragostim cu adevarat doar de 3 ori in viata, dar nu toti ajungem la a treia iubire De-a lungul timpului, filosofii au incercat sa defineasca acest concept al iubirii. ... Uneori, in timpul relatiei, crezi ca destinul v-a facut sa va intalniti pentru a fi impreuna toata viata.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport.
Victor Brannstrom, un fotbalist in varsta de 29 de ani, legitimat la Pitea, in liga a patra din Suedia, s-a prabusit si a murit pe teren.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
Conducerea "Ligii pentru Presedinte" a anuntat ca mai multe ONG-uri din tara i s-au alaturat in incercarea de a-l apara pe Traian Basescu de atacurile Opozitiei. Asociatiile nou-venite in Liga sint "Prioritate:
Senatorii PSD Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu, alaturi de senatorul PD Marius Marinescu au depus la Senat un proiect de lege privind "declararea de utilitate publica a terenurilor- proprietate a lui Costica Constanda, situate in Bucuresti, zona Parcul Bordei".
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Basescu a decorat marti la Palatul Cotroceni 11 evrei supravietuitori ai Holocaustului, prilej cu care a declarat ca evenimentele tragice suferite de membrii comunitatii evreiesti din Romania si de unii reprezentanti ai comunitatii rrome sunt consecinta unei perioade in care politica statului roman a constat in adoptarea unei legislatii rasiale, opresive si antidemocratice, pe fondul unei lipse acute de spirit civic si al predominantei unor sentimente xenofobe.
Cel mai nou Consiliu al Marii Negre, organizat de Liga Nationala a Statelor Unite, se va desfasura la Constanta pe 4 aprilie 2009. Fondata in 1902, Liga Navala a SUA este o organizatie civila, dedicata educarii publicului asupra importantei puterii maritime pentru Statele Unite si aliatii acestora.
Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbat vineri programul de guvernare al partidului si modificările la statut. Cele doua documente vor fi validate sambata de Congresul PSD, care este precedat de o reuniune a Consiliului National.
google-analytics.com