Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (3.58 secunde)
Fostul atacant Marius Niculae considera ca Academica Clinceni - Dinamo este un meci decisiv pentru ambele echipe.
In urma sedintei de la clubul din Stefan cel Mare, oficialii lui Dinamo au ajuns la o concluzie in ceea ce priveste lotul echipei.
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a recunoscut ca anumiti fotbalisti au parasit deja echipa, pentru ca li s-au reziliat contractele inainte de ultima etapa.
Flavius Stoican este constient ca va avea o misiune dificila la Dinamo si a recunoscut ca salvarea de la retrogradare ar fi o realizare "extraordinara".
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre primul meci amical jucat de Dinamo si pierdut cu CS Mioveni, dar si despre sansele de salvare de la retrogradare ale "cainilor".
Dinamo l-a vandut pe Deian Sorescu (24 de ani) la Rakow Czestochowa in schimbul sumei de 800.000 de euro, iar administratorul judiciar Razvan Zavaleanu a vorbit despre ce urmeaza pentru club.
Dinamo si FCSB se intalnesc duminica, de la ora 20:00, in direct la Digi Sport 1, in derby-ul etapei a 23-a din Liga 1. La conferinta de presa, Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat increzator, in ciuda situatiei echipei in clasament.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1, in direct la Digi Sport 1.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1. La finalul partidei, specialistul Ilie Dumitrescu (53 de ani) a analizat prestatia celor doua rivale.
Gabi Torje (32 de ani) este unul dintre jucatorii experimentati de la Dinamo. Cu el s-au fara, Dinamo continua sa piarda meciurile pe banda rulanta, iar revirimentul anuntat acum cinci luni intarzie.
Deian Sorescu (24 de ani) s-a transferat de la Dinamo la Rakow in aceasta iarna. Mijlocasul nu a uitat de fosta sa echipa si a vorbit despre situatia dificila prin care aceasta trece.
Florin Prunea, fostul oficial de la Dinamo, este de parere ca Iuliu Muresan, administratorul special al clubului din Stefan cel Mare, nu a fost tocmai inspirat atunci cand l-a numit pe Flavius Stoican in locul lui Mircea Rednic.
Dinamo a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla, care urma sa aiba loc pe 23 martie. Vestea a cazut ca un traznet asupra suflarii dinamoviste si a fost dezvaluita de presedintele DDB Spania, Dragos Sterpu.
Mihai Pintilii (37 de ani), antrenorul de moment al celor de la FCSB pana cand Anton Petrea (46 de ani) va reveni din izolare, a recunoscut franc de ce i-ar placea ca Dinamo sa retrogradeze.
Team managerul de la Dinamo, Florin Raducioiu, le-a transmis un mesaj ferm fanilor in privinta situatiei antrenorului Flavius Stoican si a spus ca DDB nu trebuie sa dicteze deciziile de la club.
Dinamo a obtinut primul punct din 2022, 0-0 pe terenul celor de la UTA Arad, in etapa a 26-a din Liga 1.
Dinamo profita de degringolada de la Gaz Metan - Transferuri noi pentru Flavius Stoican
Iuliu Muresan a fost foarte aproape sa plece de la Dinamo. Si a facut-o chiar de doua ori. Ultima data a fost insa destul de hotarat sa o faca, iar administratorul judiciar Razvan Zavaleanu a dezvaluit motivul.
Florin Raducioiu, team manager la Dinamo, a vorbit inaintea partidei cu Rapid, programata sambata pe National Arena.
Alexandru Albu a mers la casele de bilete de la Arena Nattionala si a vandut bilete fanilor rapidisti pentru derby-ul de sambata seara, Rapid - Dinamo.
google-analytics.com