Cautare

776 de rezultate pentru "constantaclasament liga 4" (6.47 secunde)
Tot Solomon este celebru si pentru ca l-a pilduit pe Dinescu in fata a 4.000 de oameni, sugerandu-i sa-si schimbe orientarea politica daca vrea sa ramana in Oltenia.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Victor Brannstrom, un fotbalist in varsta de 29 de ani, legitimat la Pitea, in liga a patra din Suedia, s-a prabusit si a murit pe teren. ... Victor Brannstrom a jucat in cariera si in prima liga din Suedia, pentru Helsingborg.
4 Decembrie 1989 U.R.S.S. ... 10 Decembrie 1989 La postul de radio Europa Libera, Mircea Carp anunta ca Liga anticomunista romana, organizatia romanilor refugiati in Ungaria, face apel la toti romanii sa condamne nerespectarea drepturilor omului in Romania.
Asociatiile nou-venite in Liga sint "Prioritate: Viitorul" Calarasi, "Asociatia Tinerilor Activi pentru Comunicare" Calarasi, "Act 4 Europe" Hunedoara, "Pro Demos" Salaj, TINSIB Sibiu, "Dram Center 07" Sibiu, "ECOS" Sibiu, "Tineri 2000" Vrancea.
Proiectul de lege al celor trei senatori este sustinut de mai multe organizatii neguvernamentale si asociatii profesionale, printre care Liga luptatorilor revolutionari sportivi, Liga de box profesionist din Romania, Asociatia pagubitilor "Dacia" sau Partidul Verde, se arata intr-un comunicat semnat de democratul Mariul Marinescu.
Daca noile transferuri ale campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, vor fi anuntate in cursul zilei de luni, 9 iulie, in cadrul unei conferinte de presa, prioritara pentru conducerea clubului este si problema salii de sport din localitate, neconforma cu cerintele EHF pentru a gazdui meciurile de Liga Campionilor a echipei masculine de handbal de pe litoral.
Gestul sefului statului vine in contextul in care Liga Pro Europa il criticase pentru ca, in calitate oficiala, a sarutat mana Patriarhului Daniel.
Meciul cu Sevilla e vital pentru Steaua, se poate spune ca sacrific campionatul pentru Liga Campionilor. ... Sper in calificarea mai departe in Liga Campionilor, nici nu e greu cu putin noroc.
Cel mai nou Consiliu al Marii Negre, organizat de Liga Nationala a Statelor Unite, se va desfasura la Constanta pe 4 aprilie 2009. Fondata in 1902, Liga Navala a SUA este o organizatie civila, dedicata educarii publicului asupra importantei puterii maritime pentru Statele Unite si aliatii acestora.
Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbat vineri programul de guvernare al partidului si modificările la statut.
Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbatut vineri programul de guvernare al partidului si modificarile la statut.
Pe de alta parte, reprezentantii Bursei considera ca procesul de promovare in prima liga sa aiba loc in cel mult patru saptamani, cu conditia ca dosarul depus sa fie complet.
În acelasi dosar a fost pus sub acuzare si administratorul SC BODU, Florin Bogdan Badita, fost angajat al LPF, ca sofer personal al lui Mitica Dragomir, acuzat de complicitate la luare de mita, spalare de bani, fals intelectual si uz de fals.  Afacere cu banii Ligii Procurorii precizeaza în rechizitoriu ca, pe 4 aprilie 2001, Dumitru Dragomir a primit de la Gino Iorgulescu un teren cu o suprafata de 351,79 mp, în valoare de 32.600 de dolari, amplasat în Bucuresti.
Toate cele trei structuri, inclusiv FC Rapid, sunt executate silit de catre ANAF, astfel incat ne intrebam cum de a primit Rapidul licenta pentru a mai juca in Liga 1 de fotbal, existand deja mai multe cazuri de cluburi retrogradate din prima liga, pentru datorii mult mai mici.
Tranzactia a avut loc in contextul licitatiei pentru drepturile TV pentru meciurile de fotbal din Liga I de fotbal.
Echipa Nationala de Fotbal Under 21 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 19 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 18 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 17 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 16 - Masculin Echipa Nationala de Fotbal Under 15 - Masculin Echipa Nationala de Futsal " Masculin Echipa Nationala de Futsal U21 " Masculin Liga 1 de Futsal " Masculin Echipa Nationala de Fotbal - Feminin Echipa Nationala de Fotbal Under 21 - Feminin Liga 1 - Feminin - Experienta celor trei ani de parteneriat cu FRF ne-a aratat importanta de a fi aproape de clientii nostri in toate aspectele vietii lor, de a ne bucura impreuna cu ei la meciuri, de a sustine impreuna sportivii preferati, de a ne simti parte din aceeasi echipa.
Handbalista participa cu colegele sale de la Centrul de Excelenta in campionatul Diviziei A, seria A, sub denumirea de National Ramnicu Valcea, echipa fara drept de promovare in Liga Nationala.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
google-analytics.com