Cautare

2171 de rezultate pentru "clasament liga 5 iasi" (3.71 secunde)
In sezonul recent incheiat, Steaua nu a fost primita de FRF in barajul de promovare in Liga 1. ... El a primit unda verde pentru a intari lotul cu care sa atace prezenta in Liga 1.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Astfel, avand un patrimoniu istoric si religios considerabil, orasul Iasi este al doilea din tara ca numar de monumente clasate patrimoniu cultural national, cu zece manastiri si peste o suta de biserici.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
De mentionat ca pentru acest clasament au fost luate in considerare autoturismele din care exista mai multe exemplare in circulatie, fiind excluse prototipurile. ... Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
De altfel, Romania va pleca in Turcia impreuna cu trupa lui Grigoras si alte doua echipe din Liga 1.
Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu, informeaza mediafax.ro.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
Romania a debutat cu stangul in Liga Natiunilor, tricolorii remizand pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, intr-o partida disputata fara spectatori la Ploiesti. ... Romania continua aventura din Liga Natiunilor luni, la Belgrad, cand tricolorii vor avea o misiune si mai grea.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Dunarea Calarasi obtine prima victorie din istorie pe teren propriu in Liga 1 si urca provizoriu pe loc de play-off, 4.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
google-analytics.com