Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.60 secunde)
Liderii grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas si-au anuntat marti demisiile din toate functiile din PSD, precizand insa ca raman simpli membri de partid.
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
UDMR va deschide campania electorala la nivel national printr-o manifestare programata, luni, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde vor fi prezenti toti candidatii uniunii, inclusiv Károlyi Béla, fostul antrenor al echipei nationale de gimnastica feminina.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a anuntat vineri ca filiala sa va propune constituirea unui "bloc" al parlamentarilor clujeni alesi duminica, in asa fel incat acestia sa sustina toate initiativele benefice judetului, indiferent de partidele pe care le reprezinta.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
Primul ministru Emil Boc a anuntat vineri, la Cluj, ca a luat decizia de a plafona la nivelul anului trecut bugetul de cheltuieli si cazari al personalului Cancelariei Primului Ministru. “Am vazut o discutie destul de ampla cu privire la colaboratorii mei de la Cluj care sunt la Bucuresti.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, ca va propune in partid crearea unui mesaj pentru Transilvania in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. "Eu ma voi bate in partid pentru ca in aceasta campanie sa existe mesaje specifice pentru Transilvania.
"Explicatiile date de unii lideri ai PSD, legate de apararea interesului national si asa-zisa stabilitate politica, sunt simple justificari, adevarata motivare fiind dorinta unor indivizi de a parveni in functii de demnitari - ministri, secretari de stat, prefecti, sefi la diverse institutii etc.
Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate. Asta in timp ce coalitia guvernamentala s-a rupt.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
El a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest fel s-ar putea stinge discutiile iscate de amplasarea langa statuie a placutei cu citatul din Nicolae Iorga.
Vineri, 28 Iulie 2011 a avut loc, la hotelul Golden Tulip din Cluj Napoca conferinta de presa prin care s-a anuntat lansarea proiectului MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului.
"La primaria condusa de Sorin Oprescu exista actiuni asemanatoare celor de la Cluj. Si indiferent daca acest scandal se va declansa sau nu, probabil ca si la Bucuresti primarul in functie nu va mai fi primar sau nu va mai candida la urmatoarele alegeri.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
De la Cluj. PSD a cerut renumararea voturilor din Cluj, anumite sectii - initial, presedintele judetean ales al Clujului, Horea Uioreanu, isi exprimase opinia ca s-ar putea cere chiar renumararea generala sau anularea voturilor din sectiile-problema.
Boc la Cluj. ... Baconschi nu mai pridideste sa-l pupe in curtea palatului pe Zeus. ... Cine ramane la Cluj? ... Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt. ... Ocazie cu care ar trebui schimbata si denumirea partidului in P.P.PDL.
BEM-BEM Cluj a refuzat cererea USL de renumarare a voturilor pentru primarie. ... Pedelistii sunt in prag de implozie. Viermuiala sinucigasa nu face decat sa primeasca impulsul final prin victoria lui Boc la Cluj. ... Boc e simbolul lumii paralele in care PD-L s-a izolat, rupt de realitate.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Social-democratul invoca "episodul penibil legat de numirile la Parchete si DNA" si o presupusa apropiere intre seful Guvernului si presedintele Traian Basescu, in conditiile in care "Este de notorietate faptul ca votul masiv obtinut de USL la alegeri a fost in mare masura anti-Basescu, personaj devenit odios la populatie, dar si pro-USL." Andrei Alexandru a fost purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu pe vremea cand acesta era premier si este considerat un apropiat al lui Vacaroiu si Ion Iliescu.
Membrii Consiliului de Planificare Judetean, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor si parteneri in cadrul proiectelor s-au intalnit, ieri, in cadrul unei dezbateri publice pe tema celor 3 proiecte de infrastructura, initiate in cadrul Programului Phare, 2004-2005, coeziune economica si sociala - Programe mari de infrastructura Regionala.
google-analytics.com