Cautare

61363 de rezultate pentru "crima din scorteni prahova 30 04 2003" (8.08 secunde)
Blocada rusa asupra exportului de cereale din Ucraina este crima de razboi, a declarat Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell.
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat.
10 aprilie 1970) este un fost pugilist roman, campion mondial WBA la categoria semi-usoara (61,9 kg) intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003. Nascut la Ploiesti, Leonard a inceput sa practice boxul la varsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiesti.
Ce ar putea face un presedinte care doarme cu Constitutia sub perna asa cum primarul acela din Prahova, vrajit politic si erotic de silueta unei ministrese, si-o tine noaptea ca poza, material documentar pentru vise, sub cap? ... Ordinul "incetati IMEDIAT", scrasnit de la microfonul din Deal, asta mi-a sugerat.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: ... A fost gasit si dus la spitalul din Campina, iar de acolo l-am adus aici, la Targoviste.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid. ... El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
In urma alegerilor din noiembrie 2004, Adriana Saftoiu a fost aleasa ca deputat de Bucuretti pe listele Aliantei PNL-PD, dar si-a dat demisia din Parlamentul Romaniei la 22 decembrie 2004, devenind consilier prezidential, purtator de cuvant al Pretedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD. Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
'Guvernul ar putea pierde, la votul motiunii de cenzura initiate de PSD, sustinerea unui grup de parlamentari PD-L, care ar fi iritati de faptul ca masurile de austeritate le limiteaza accesul corect la resurse si ii impiedica brutal sa-si mentina promisiunile electorale, au declarat pentru NewsIn surse din Partidul Democrat-Liberal.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
La perchezitiile de ieri au participat si lucratorii de politie judiciara delegati, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia de Investigatii Criminale, precum si un ofiter de politie francez.
google-analytics.com