Cautare

125 de rezultate pentru "caut" (3.17 secunde)
Nu imi caut o scuza, dar, uitandu-ma la celelalte 29 de meciuri, nu am avut reactie, nu am fost eu.
Indiferent daca ma informez pentru un articol, caut stiri sau surse de divertisment, toate activitatile mele sunt legate de computer.
"Siri, sa navigam spre Brasov" primeste raspunsul"George, nu pot sa caut locuri prin Romania". Recunoasterea vocala a comenzilor nu este o noutate nici pe telefoanele cu Android.
Prin urmare, de ce mama ma-sii trebuie ca eu sa imi caut depozit pentru a beneficia de garantie? Cu ce naiba ma ajuta o cutie daca mie mi s-a stricat televizorul?
Imaginea cu placa de baza innegrita in zona procesorului mi-a dat de furca zile intregi si m-a facut, cumva, sa ma fortez sa caut solutii adevarate de stocare, care sa ma ajute sa nu pierd nimic important in cazul in care calculatorul meu decide sa o ia razna.
Nu ma voi intoarce niciodata la un ecran sub Full HD ba chiar caut mereu unul cat mai dens care sa imi ofere cea mai buna imagine.
In Muntii Lotrului am cautat cianit, dar nu are cristale dezvoltate. Il caut pe cel in pegmatite (roci cu minerale foarte bine dezvoltate).
O caut pe Wikipedia, trei roluri parlite. Ma uit pe Facebook, vorbeste numai de taica-su. Inca mai e carata de trena lui de valoare a neamului, desi omul a murit de 30 de ani.
Pentru ca imi pasa de oameni, pentru ca iubesc lumea si natura asa cum ne-a dat-o Dumnezeu, caut "calea" si va invit si pe dumneavoastra sa faceti la fel", spune Liviu Balac, pictor de icoane bizantine.
E ca o demonstratie launtrica a unui ceva pe care eu il caut si acel ceva nu poate fi decat frumos, intoarcerea la sacralitate, la templu, la vesnicie, la ordinea lui Dumnezeu, daca lipsesc acestea, ma plictisesc.
Pentru ca imi pasa de oameni, pentru ca iubesc lumea si natura asa cum ne-a dat-o Dumnezeu, caut "calea" si va invit si pe dumneavoastra sa faceti la fel", spune Liviu Balac, pictor de icoane bizantine.
- De multa vreme caut un barbat puternic si de succes si iata ca l-am gasit in persoana celebrului dirijor Tiberiu Soare.
Nu caut nici vinovati istorici si nici nu cred ca e productiv sa ne epuizam in astfel de tinte. Modul meu de a gandi lucrurile are de-a face cu aflarea solutiilor si nu a cauzelor.
apartamentul 35, fara 3 mama e misto la oras ai mult loc sa te pierzi strazile astea inguste ma atrag mereu privesc des inapoi ti se pare asa am eu vocea seara cand ma pregatesc sa nu dorm sa nu vad solutii sunt bine am vizitatori multi cu antene negre in curand o sa locuiasca ei in garsoniera noastra mama e frumos aici strangem tare la piept banii de chirie ca pe-un animalut spalam vase uneori apa miroase a urina si fier ruginit traim si noi cum putem intr-un oras care nu ne vrea care nu ne ofera sanse dar noi speram si ne agatam de picioarele lui imense si la un moment dat te saturi strigi in stanga in dreapta ca esti singur nimeni nu vede mai departe de propria dimineata mama e misto la oras imi caut motive sa ma ridic din pat si sa deschid fereastra cineva acolo jos striga nu inteleg ce si nici daca e strigat de betie de frica sau ambele sunt bine incerc sa cresc vine cineva in fiecare noapte si ma micsoreaza imi leaga sireturile imi strica mancarea suflu urcand scarile spre numarul 3 usile liftului sunt capcana batranii blocului se inchina inainte sa intre eu am uitat cum se face m-am gandit sa scriu scrisoarea asta desi n-o s-o citesti asta asa ca sa spun ca mi-e dor camuflat imi pastrez inca eticheta de robot cu pretentii.
Eu in toate lucrurile pe care le fac caut sa ma simt bine si sa imi placa sa fac lucrul ala.
Sunt o fashionista convinsa, dar am inceput sa caut calitatea care aduce comfort picioarelor mele. Am ales pentru voi modelele mele preferate din colectia de toamna-iarna pentru ca acum sunt mega reduceri la magazin si aveti ocazia sa cumparati produse exceptionale la preturi exceptionale!
Azi-noapte am avut un vis/ Catedrala Mantuirii Neamului Romanesc era gata/ Iar eu m-am dus la catedrala, de dimineata, sa-l caut pe Dumnezeu - asa incepe melodia compusa de Dan Teodorescu, solistul formatiei.
Eu nu prea stiu sa gatesc de aceea caut sa imi usurez munca folosind produse care practic gatesc singure. Asa am descoperit tigaia Tefal Panda, pe care am folosit-o cu succes in prepararea unei retete delicioase de clatite cu branza de capra, merisor si seminte de mac.
Caut sa aflu exact adevarul, daca e asa cum se insinueaza, si Ilie si domnisoara au o relatie, eu ma retrag.
E foarte greu sa iti dai seama ca e vocea mea in desene pentru ca a fost nevoie sa caut o tonalitate care sa se potriveasca cu fata porumbelului si pe care a trebuit sa o si pastrez pe toata durata desenului, a concluzionat Andrei Tiberiu Maria alias Smiley.
google-analytics.com