Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (3.97 secunde)
estiri.ro/einformatii.ro), de cand dr. ... Adica, atunci cand lucrezi in Anglia, chiar si ca rezident, ajungi sa operezi niste cazuri care au trecut prin tot sistemul, lucrezi in echipe etc.
Si cand m-am dus la circa, m-am trezit si medic pediatru. ... A fost o perioada fantastica, cand eu mi-am gasit o liniste, un scop, eram respectat. ... - Si ce parere a avut tatal dvs., cand ati primit repartitie la Filipesti?
cand au plecat din Barlad, in 1918, era razboi si trenul avea geamul spart. ... Eu astazi, cand ma duc la biserica, nu mai aud nici un cuvant dintr-asta.
Nu voi face aici procesul domnului in cauza (viata i-a platit ulterior cu varf si indesat alegerea facuta), caci nu stiu ce poti simti si cum poti reactiona atunci cand totul in jurul tau se prabuseste.
atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta. ... Oamenii legii se simt chiar deranjati de faptul ca au devenit tinta cetatenilor, care ii filmeaza in trafic atunci cand incalca legea justificat, aflandu-se in misiune.
'La urma urmei, de ce nu te poti tu intelege cu Basescu?" Intrebarea asta mi-au pus-o intelectuali de-ai presedintelui, pe vremea cand mai stateam de vorba.
Nu poti sa nu fii emotionat si mandru, atunci cand te gandesti ce au infaptuit inaintasii, in conditii mult mai vitrege, nu poti sa nu admiri intelepciunea lor si spiritul lor de sacrificiu.Insa mandria de a fi roman nu trebuie sa se manifeste doar cu prilejul zilei nationale.
Cum o sfeclesc si liberalii cand este vorba de oameni si fapte?
Daca, pe ansamblu, economia tarii isi va reveni in 2010, cand PIB ar creste cu 0,1% fata de 2009, potrivit prognozelor CNP, economia Olteniei se va comprima si anul viitor.
Sigur ca, la inceputul carierei, cand declanseaza lupta impotriva oamenilor, ei parca defriseaza fiinte, dupa cum se si lauda. ... Le cer oamenilor solidaritate, cand ei traiesc in huzur.
"In ianuarie s-a implinit un an de cand sunt la Juve si sunt foarte fericit aici. ... Cand am venit, am hotarat impreuna cu impresarul meu, Cristi Buturuga, ca e mai bine pentru mine sa stau impreuna cu ceilalti coechipieri.
17, cand Mossoro a patruns pe stanga, a centrat, dar Felgueiras a blocat reluarea lui Eder. ... 19, cand Sougou l-a lansat pe Rafael Bastos si fostul jucator al lui Sporting Braga a deschis scorul:
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Nu are omul nicio vina, cum sa-l dau eu, Becali, afara pe Dica, cand nu e vinovat el. Cand sunt vinovat eu.
Cum o putem proteja, recalibra si ce facem cand s-a stricat Bateriile Li-Ion (inclusiv bateriile de laptop) functioneaza pe baza miscarii ionilor intre electrozii negativi si pozitivi.
Cum o putem proteja, recalibra si ce facem cand s-a stricat Bateriile Li-Ion (inclusiv bateriile de laptop) functioneaza pe baza miscarii ionilor intre electrozii negativi si pozitivi.
Ma bucur cand numele meu reuseste sa aduca oameni la un spectacol bun, la care lumea altfel n-ar fi venit. ... Esti deprimat atunci cand vrei mai mult decat poti. Si cand vrei fara sa faci nimic pentru chestia asta.
Mi-amintesc de zilele cand faceam canotaj. Trebuia sa fac canotaj si-n fiecare dimineata alergam Herastraul, fara sa tin nici o regula in alergare, nici macar cum si cand sa respir. ... Era toamna tarziu, si-n parc, dimineata cand veneam, nu era aproape nimeni.
In ambele expresii exista, vizibila, o nota de compasiune, care disparea brusc atunci cand era vorba despre cineva atat de SARAC CA N-ARE NICI DUPA CE BEA APA.
Din cauza unor asemenea confuzii, nu ne e foarte clar cum anume senzualitatea si sexualitatea pot deveni cu adevarat maya, mai precis, cand mintea cauta in natura mai mult decat poate ea sa ofere, cand aspecte izolate ale naturii sunt urmarite intr-o tentativa de a stoarce din ele o viata de bucurie fara tristete sau de placere fara suferinta.
Cand s-au dus si cum s-au dus / Anii nostri chinuiti / De-am ajuns din ce-om fi fost / Un popor de rastigniti. ... Ce-am gresit, cand am gresit / Sa luam tot de la-nceput / Dau sa-i cred pe cei ce spun / C-am gresit ca ne-am nascut.
google-analytics.com