Cautare

3032 de rezultate pentru "accidente 4 august" (9.07 secunde)
Exista locuri unde se intampla accidente inexplicabile si, din pacate, multi oameni si-au pierdut viata. ... Mai exact comuna Branesti unde de multi ani se petrec accidente pe care nimeni nu le poate explica avand in vedre ca drumul este drept.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Nu sunt ratate nici contributiile pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate, de 0,85% , si o contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale intre 0,15%-0,85%.
Senatul incepe sesiunea extraordinara pe 16 august, iar sedinta de plen are loc pe 24 august, a anuntat marti presedintele acestei Camere, Mircea Geoana.
Insa, in sedinta ordinara a CL din 29 august, consilierii au respins proiectele de hotarare care faceau referire la concesionari in favoarea SC Dulcicom, SC Nora COM IND si SC Ama Electronic.
Dupa data de 16 august, cheltuielile se vor diminua, dar, chiar si asa, va trebui sa ai grija atunci cand scoti banii din buzunar.
Sedinta de constituire a Consiliului Local al Comunei 23 August nu a pus probleme, inclusiv reprezentantul Prefecturii, subprefectul Cozmin Andrei, apreciind linistea de care a avut parte, spre deosebire de situatiile din alte localitati.
Acelasi BPJ pe care l-ar putea conduce interimar Mircea Banias a mai anuntat presa ca au primit o decizie - din data de 5 august - din partea Comisiei Nationale pentru Statut, Etica si Litigii a partidului, care "admite sesizarea Organizatiei PD-L Constanta si constata ca intalnirea din data de 2 august 2008 a unor membri ai PD-L Constanta este lovita de nulitate, in baza prevederilor statutare".
21 August 2011 - ALEGERI PARTIALE In data de 21 august a.c. ... Deci sunt vacante doua posturi de deputat, care au apartinut PSD si care, firesc ar fi sa fie ocupate (in urma alegerilor din 21 august) de reprezentanti ai PSD.
Ziua Marinei Romane se sarbatoreste la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni. ... Prin intrarea in vigoare a legii, la 4 octombrie 2004, s-a abrogat Decretul Marii Adunari Nationale nr.
Comertul exterior cu marfuri a crescut cu 21,9%, potrivit Ministerului Economiei si Comertului, in perioada 1 ianuarie-31 august, fata de intervalul corespunzator al anului 2005, din care:
Volumul total al restantelor doljenilor la credite a ajuns în august 2008 la 44,816 milioane de lei, în crestere cu 50% fata de ianuarie 2008.
Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, "din octombrie 2008 si pana in septembrie 2009 au fost disponibilizate 4.427 de persoane de la 55 de societati comerciale.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a incasat in luna august pentru luna iulie - prima luna cu TVA majorata - 32,35 milioane de lei.
Apartamentele vechi cu patru camere din Capitala erau mai ieftine cu 8,8% in luna august, la 992 euro/mp, fata de luna mai, o scadere importanta consemnandu-se si in cazul garsonierelor vechi, de 8,1%, la 1.231 euro/mp, a anuntat joi imobiliare.ro.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. Din cei 720 de angajati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, 40 nu vor primi stimulente pe luna august, a spus liderul de sindicat din institutie, Mitita Tudor.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. ... Isinbaieva este si detinatoarea recorului mondial in aer liber, dupa ce in august 2009 a sarit cinci metri si sase centimetri, in cadrul unui concurs desfasurat la Zurich.
Turda 3-august; Bistrita 10-august; Piatra Neamt 17-august; Bacau 24-august; Focsani 31-august; Galati 7-septembrie; Tulcea 14-septembrie; Slobozia 21-septembrie; Buzau 28-septembrie. Stefan Stan a castigat notorietate in 2011, odata cu obtinerea primului loc in cadrul emisiunii-concurs "Vocea Romaniei".
Festivalul Folk You!Florian Pittis 1-4 august 2013(Autor: ... Cea de-a IX-a editie va incepe joi, 1 august, si se va incheia duminica, 4 august. ... Tot ceea ce va putem promite, cu certitudine, este ca ne vom intalni la Vama Veche pe 1, 2, 3 si 4 august.
google-analytics.com