Cautare

3970 de rezultate pentru "accident rutier 07 01 2011 victoriei" (8.35 secunde)
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011, dupa mai bine de 5 ani de la inceperea lucrarilor, investitia ridicandu-se la 240 de milioane de euro. ... In 2008, noul edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, a preluat lucrarile intarziate cu 18 luni, iar lucrarile au fost finalizate abia in iunie 2011.
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Listarea Fondului Proprietatea, de la inceputul anului 2011, a adus lichiditate bursei, dar pretul actiunilor a scazut astfel incat pana la urma a fost considerata o listare dezamagitoare.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
La data de 12 aprilie 2011, ora 19:10, D. ... Nicolae Titulescu dinspre P-ta Victoriei catre Calea Grivitei. ... Banu Manta, a efectuat virajul stanga pentru a intoarce catre Piata Victoriei, situatie in care S.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
google-analytics.com