Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (2.76 secunde)
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm. Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Senatorul social-democrat Laurentiu Coca sustine ca un simplu calcul al rezultatelor inregistrate la alegerile europarlamentare demonstreaza ca PSD Valcea isi mentine suprematia in mediul rural si a castigat pentru prima oara in istoria post-decembrista increderea cetatenilor din municipii si orase.
Salariatii din primarii nu si-au mai luat banii de trei luni • Conducerea Consiliului Judetean Valcea sustine ca va rezolva problema si oamenii isi vor lua banii inainte de Craciun Funtionarii publici angajati la mai multe primarii din judet nu si-au mai luat salariile de doua, trei luni, pentru ca fondurile bugetelor locale s-au terminat.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. ... De câtiva ani, se duce o lupta apriga pentru câstigarea acestui domeniu între Consiliul Judetean Vâlcea si mostenitoarea familiei Greceanu.
Judetul Vâlcea risca sa ramâna fara muzee, ca urmare a cererilor de retrocedare a unor imobile din patrimoniul national. ... De câtiva ani, se duce o lupta apriga pentru câstigarea acestui domeniu între Consiliul Judetean Vâlcea si mostenitoarea familiei Greceanu.
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Puse cap la cap, statisticile lunare ale Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) ne arata ca oltenii nu mai scot bani din buzunare pentru masini noi, asa cum o faceau acum patru ani.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
google-analytics.com