Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (4.12 secunde)
Vanghelie sare in apararea lui Geoana: ... Dupa Ion Iliescu, si Marian Vanghelie a sarit in apararea lui Mircea Geoana. Iliescu a spus ca membrii Comisiei de Integritate a PSD au procedat gresit ca nu l-au audiat pe Geoana, insa Vanghelie a fost si mai dur.
Vanghelie va candida din nou la Primaria Sectorului 5 Marian Vanghelie a anuntat, miercuri, ca va candida din nou la Primaria Sectorului 5. ... "Voi candida la Sectorul 5 la Primarie", a spus Vanghelie.
Daca pleaca din PSD, Vanghelie nu mai castiga mandatul de primar Aflat intr-un cond de umbra in PSD, Marian Vanghelie ar putea demisiona pentru a se inscrie in UNPR. ... Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si-ar putea anunta la sfarsitul saptamanii demisia din PSD si trecerea la UNPR.
Printre zvonurile mentionate in ultima vreme s-a stecurat, foarte timid insa, numele lui Marian Vanghelie - celebrul primar "care este” al sectorului 5 - ale carui sanse sunt insa foarte reduse atunci cand este voba de toate sectoarele capitalei, mai exact de preferintele asa-numitului "electorat cult”.
Coincidenta sau nu, a doua zi dupa ce s-a manifestat drept cel mai vehement impotriva lui Nastase, pe care nu s-a ferit chiar sa-l faca "mafiot", Marian Vanghelie a aflat ca are dosar la DNA.
Purtatorul de cuvant al PSD Mures, senatorul Cristian Radu Georgescu, a declarat ca partidul poate scoate alt gen de persoane in fata decat Marian Vanghelie, care "cadreaza foarte mult pe profilul lui Basescu". "Electoratul asteapta de la noi altceva decat dansul (Vanghelie - n.r.).
In timp ce proaspatul presedinte al filialei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, declara sus si tare ca are sprijin politic din toate partile pentru a relansa partidul, Ion Iliescu a iesit la atac asupra primarului sectorului 5 si la catalogat drept o solutie nerealista si cu "lacune in ceea ce priveste cultura personala".
Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au tinut ieri prima conferinta de presa in calitate de lideri statutari ai PSD Bucuresti, dupa alegerile de joi:
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale PSD Bucuresti a decis sa organizeze conferinta extraordinara pentru alegerea presedintelui la 28 februarie, presedintele executiv Marian Vanghelie declarand ca isi va depune candidatura pentru aceasta functie.
Concluzia care s-a adoptat prin votul unanim al membrilor a fost aceea de a solicita conducerii centrale a PSD discutarea de urgenta a cazului celor doi si adoptarea deciziei de excludere din partid", se arata intr-o declaratie semnata de presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Cererea lui Marian Vanghelie de excludere din PSD a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu nu a ramas fara ecou. In timp ce Ponta spune despre Vanghelie ca este oaia neagra a partidului, Dancu se limiteaza la a spune ca cererea este nestatutara.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a sustinut, luni, intr-o conferinta de presa, ca primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pregateste "un tun imobiliar" in cazul Splai SA, urmand sa participe indirect, prin intermediul unei societati, la licitatia cu strigare pentru vanzarea firmei.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat joi ca varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucuresti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primaria Generala a Capitalei.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, ii solicita primarului general Sorin Oprescu sa prezinte rezultatele unui viitor control privind presupuse fapte de coruptie de la nivelul Primariei Capitalei. Cererea a fost exprimata de Vanghelie la o intrevedere intre primarii din Bucuresti si prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, desfasurata la Palatul Victoria.
Ultimul vine de la Marian Vanghelie, care il numeste "loser" pe primarul Capitalei si "cata" pe Elena Udrea, ministrul Turismului. Marian Vanghelie nu il rateaza nici pe presedintele Traian Basescu, pe care il numeste "primul mincinos al tarii".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este contrariat de atitudinea pe care o are Vanghelie fata de o serie de colegi din partid, referitor la sugestia lui Vanghelie de a-l exclude pe Miron Mitrea din partid, pentru delictul de a-si fi exprimat public opiniile politice.
Roxana Iordache publica pe blog un text intitulat "Geoana, invins si Vanghelie, invingator", pe care il puteti citi in continuare. 'Marean Vanghelie a fost ales al cincilea vicepresedinte, dupa numarul de voturi, peste 600.
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
Inainte de Craciun, aflat intr-o vizita la PSD Bacau, Ponta a facut o declaratie care le-a cazut foarte greu lui Ion Ilescu, Adrian Nastase si Marian Vanghelie, primii doi fiind pana mai ieri-alaltaieri, sustinatori de baza ai actualului presedinte pesedist.
google-analytics.com