Cautare

1106 de rezultate pentru "unpr arges" (3.02 secunde)
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
FUZIUNEA PSD-UNPR. ... Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. Negocierile sunt in toi, insa reprezentatii celor doua partide vorbesc deja ce posturi de la varf vor merge la UNPR.
Piedone candideaza sub sigla UNPR. Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
Desi oficial e inca membru al PDL, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a primit functii de conducere in UNPR Primarul Craiovei, Antonie Solomon, se afla intr-o situatie cel putin inedita.
UNPR = 0%. ... Inventat pentru a consolida pozitia subreda a presedintelui Basescu in raport cu configuratia reala a Parlamentului din 2010, UNPR nu reuseste sa iasa din plasa celor cateva procente smulse in cateva circumscriptii razlete.
Scamatoria cu UNPR (Autor: ... Ea vizeaza raportul putere - UNPR. UNPR ar putea fi inhamat la carul PD-L, pentru a-i asigura tractiunea electorala. ... Cu atat mai interesant cu cat UNPR, dupa cum se stie, nu trece de 1 la suta in sondajele publice.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) doreste achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al CEC, uniunea fiind dispusa sa faca o oferta concreta Guvernului Romaniei.
Pe de alta parte, parlamentarii UNPR au anuntat ca se vor abtine la votul motiunii de cenzura care va fi depusa de social-democrati dupa angajarea raspunderii Guvernului pe pachetul de legi de austeritate, a anuntat miercuri, vicepresedintele UNPR Ioan Munteanu.
Antonie Solomon este un puscarias Desi nu vor constitui o alianta, PDL a decis totusi sa incheie cu UNPR un protocol de colaborare, prin care cele doua formatiuni sa se angajeze ca se vor sustine reciproc in alegerile locale.
Antonie Solomon este un puscarias Desi nu vor constitui o alianta, PDL a decis totusi sa incheie cu UNPR un protocol de colaborare, prin care cele doua formatiuni sa se angajeze ca se vor sustine reciproc in alegerile locale.
Pe pumnalul lui Brutus scrie UNPR (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Sa fim extrem de atenti la miscarile din aceste zile ale UNPR.
UNPR, pradator sau prada? ... Sorin Rosca Stanescu) Acordul incheiat intre premierul desemnat Victor Ponta, in numele PSD, si UNPR reprezinta, fara indoiala, nu numai un document extrem de controversat, ci si un risc politic asumat. ... Intelegerea este socanta pentru electoratul UNPR, cel de pana la 1 la suta.
• Pantelimon, 20.05.2014 Dupa-amiaza caravana electorala PSD-UNPR-PC a poposit in Pantelimon si a luat la pas strazile pe care le-a colorat in rosu.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Anghel Iordanescu, candidatul UNPR, ocupa prima pozitie pe buletinul de vot pentru alegerea primarului general al municipiului Bucuresti, la scrutinul din 10 iunie, in timp ce pe pozitia a doua va fi Silviu Prigoana (PDL).
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Tupeu maxim la partidul tradatorilor lui Oprea (UNPR): presedintele Senatului, Mircea Geoana este acuzat de UNPR ca a dus PSD "la periferia" politicii si a aruncat tara in criza, necastigand competitia cu Basescu din 2009.
Alti patru primari USL candideaza in 2012 pe listele UNPR Dupa ce in urma cu o luna 10 primari USL anuntau ca vor candida pe listele UNPR, marti inca patru edili locali parasesc tabara PSD-PNL.
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
google-analytics.com