Cautare

307 de rezultate pentru "titus" (2.57 secunde)
Ioan Mircea Pascu - vicepresedinte la Comisia AFET, Adriana Ticau - vicepresedinte la Comisia TRAN, Titus Corlatean si apoi Alin Antohi in functia de vicepresedinte la Comisia pentru afaceri juridice (JURI).
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile presedintelui Traian Basescu despre eventuala candidatura pentru inca un mandat fac parte dintr-o strategie pe care seful statului a mai aplicat-o.
Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean, a lansat un apel catre Partidul Comunist din Republica Moldova pentru ca parlamentarii comunisti sa nu boicoteze alegerea sefului statului.
Senatorul PSD Titus Corlatean afirma ca il asteapta pe Miron Mitrea si pe alti lideri PSD sa faca parte "din aceeasi echipa" si sa uite de "unele chestiuni de ordin personal", pentru castigarea alegerilor prezidentiale.
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
Printre cei care ar mai putea candida pentru o pozitie de vicepresedinte se afla Titus Corlatean, Adrian Severin si Nicolae Banicioiu.
presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, presedintele Academiei, Ionel Haiduc, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu si parlamentarul Titus Corlatean.
La aceasta ora are loc o sedinta a comisiei de pregatire a congresului PSD, la care iau parte pe langa Mitrea, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Cristian Diaconescu, Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Dan Mircea Popescu, Titus Corlatean, Bogdan Niculescu Duvaz.
Pe de alta parte, Ponta se bucura de sprijinul delegatilor tineri si al celor proveniti din filiale conduse de tineri, precum si de unii dintre candidatii la functia de vicepresedinte, printre care Radu Moldovan si Titus Corlatean.
18:30 Ponta, catre Titus Corlatean, unul dintre vicepresedintii de pe lista sa: " Hai ca prima intalnire o facem la Brasov." 18:45 Geoana si Vanghelie sunt intr-o camera alaturata si vorbesc cu Nastase.
Marian Sarbu, Ilie Sarbu, Corina Cretu, Rovana Plumb, Ion Vasile, Ion Stan, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Iancu, Nicusor Constantinescu sau Ana Birchall.Dintre apropiatii lui Ponta au fost alesi vicepresedinti doar Titus Corlatean, Valeriu Zgonea, Robert Negoita.Primii dezertori din era PontaIn ciuda repetatelor apeluri la unitate, ieri s-au inregistrat si primele dezertari din partid.
Social-democratii i-au propus pe senatorii Marius Bota, Dan Sova si Cosmin Vasile Nicula. Liberalii i-au propus la randul lor pe Titus Liviu Pasca si Marius Petre Nicoara.
fostii premieri Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase, presedintele PSD Victor Ponta, presedintele Comisiei de politica externa din Senat Titus Corlateran.
Victor Ponta, Adrian Nastase, Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu, Titus Corlatean si Dan Sova. Toma, detronat! Anterior evenimentului, opinia majoritara interna il dadea pe Ponta drept inamic declarat al realegerii lui Ion Toma.
La eveniment participa presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele CN Adrian Nastase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepresedintii Titus Corlatean si Robert Negoita si presedintele Organizatiei de Femei, Rovana Plumb.
Titus Corlatean, membru al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, APCE, a depus joi, 7 octombrie a.c., la secretariatul Adunarii, o motiune pentru recomandare privind "Respectarea libertatii de expresie in mass-media din Romania".
Romania ar putea gazdui reuniunea forumului tripartit format din reprezentanti ai Consiliului Europei (CoE), ai Knesset-ului israelian si ai Consiliului Legislativ palestinian, a declarat, joi, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senat, Titus Corlatean, la finalul intrevederii cu delegatia israeliena, condusa de presedintele delegatiei Knesset-ului Statului Israel la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, Yohanan Plesner.
"E o chestiune de lasitate, e o chestiune de lipsa de onorabilitate in Parlamentul Romaniei", a apreciat senatorul PSD Titus Corlatean.
• Presedintele Comisiei de politica externa din Senat, Titus Corlatean a explicat situatia in Parlamentul Romaniei a ratificarii protocolului privind o modificare a Tratatului de la Lisabona, care permite Germaniei sa mentina cei 3 eurodeputati in plus decat numarul stabilit deja.
Motivele pentru care cele doua mari puteri s-ar opune aderarii ar fi, conform senatorului PSD Titus Corlatean, de natura economica.
google-analytics.com