Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (4.37 secunde)
Meriti reduceri, ore intregi de shopping si mult Prosecco racoritor, pentru ca nu este usor sa fii femeie! ... Intre 06 - 09 iulie, pe langa marile reduceri, avem pentru tine un pahar racoritor de PROSECCO COLVENDRA, o gustare si o tombola cu premii.
In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare in premiera la Targul de Turism al Romaniei), Romania, Federatia Rusia, Turcia si Ungaria vin cu reduceri tentante si destinatii dintre cele mai diverse pe o suprafata de peste 7.600 mp.
Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora.
Este record de vanzari in ziua cu cele mai mari reduceri. Romanii s-au inghesuit de la primele ore ale diminetii sa cumpere electronice si electrocasnice.
Reprezentantii unui sindicat din politie au negociat pentru membri, pe langa reduceri la telefonie mobila si analize medicale, mai multe proceduri cosmetice, inclusiv tratamente cu botox si acid hialuronic.
Anul acesta, Black Friday aduce reduceri la telefoane si televizoare, un iaht si... cateva tone de carne de porc.
doreste reduceri fiscale mai mari decat cele propuse de PSD, care au fost deja puse sub semnul intrebarii de catre FMI, dar - scrie “Economist Intelligence Unit“ - de indata ce cheltuielile la buget cresc pe masura ce campania de aderare la UE inainteaza, nu este greu de intrevazut ce va urma.
Am vorbit de reduceri salariale pentru ministri ca semn de restructurare, de rationalizare a cheltuielilor bugetare. Masura va fi aplicata din august pana in decembrie si va fi una voluntara, nu aprobata prin lege.
In plus, “diminuarea subventiei bugetare va putea determina, in cele din urma, reduceri de personal“.
Angajatii Agentiei Domeniilor Statului (ADS) au oprit ieri activitatea in semn de protest fata de noile reduceri salariale, dar si pentru ca nu si-au primit salariile aferente lunii octombrie, deoarece le-au expirat contractele colective de munca, a declarat liderul de sindicat Stelian Naciadi.
Romanii au platit in ultimii ani, prin reduceri, restringeri si privatiuni, aceasta stabilitate. Ei vor acum un dialog nu impotriva stabilitatii, ci pentru ceea ce se va intimpla in continuare.
In acest sens s-a facut o reanalizare a tuturor institutiilor care asigura functionarea statului - Camera Deputatilor, Administratia Prezidentiala, SRI, SIE - si s-a vazut ca se pot face reduceri.
Romania nu dispune de foarte multe alternative energetice, iar utilizarea centralelor nucleare in locul celor termoelectrice duce la reduceri importante ale emisiilor de dioxid de carbon, informeaza un comunicat al Nuclearelectrica.
Guvernul a aprobat o nota potrivit careia se pot face reduceri de preturi pana la 40 de dolari pentru mia de metri cubi de gaze, pentru producatori, a declarat Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor.
Economia privata va fi trasa in jos de lovitura acestor reduceri care nu sunt aplicate nici echitabil si nici nu sunt insotite de masuri de stimulare a economiei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a aratat nemultumit ieri de faptul ca Senatul s-a grabit sa trimita spre publicare la „Monitorul Oficial“ din 10 octombrie hotararea privind bugetul propriu pe 2006, fara a opera unele reduceri de cheltuieli.
Cele mai mari reduceri de salarii au avut loc in luna octombrie, iar domeniile cele mai afectate au fost extractia de petrol si industria farmaceutica.
...stabilita de asiguratori "Mai mult, in aceasta procedura comerciala de achizitie a pieselor de schimb pentru repararea daunelor, stabilita de asiguratori, acestia au impus chiar distribuitorilor agreati plata unor taxe/comisioane/bonusuri pe volumul achizitiilor achitate de asiguratori, reduceri masive de pret, plata unor servicii (pentru intretinerea platformelor informatice) etc., ajungandu-se sa se pretinda comisioane chiar si pentru termenul de plata al pieselor de schimb livrate de distribuitori, cu toate ca despagubirea, conform art.
google-analytics.com