Cautare

5040 de rezultate pentru "pop ion isu mm" (3.10 secunde)
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Liviu Marian Pop, senator PSD, considera ca Victor Ponta conduce Romania pe drumul cel bun.
Piesa a fost compusa cu ocazia turneului aniversar de 30 de ani si cantata pe scena Salii Palatului, fiind, practic, o noua parte a lucrarii Oglinda", spune Calin Pop de la Celelalte Cuvinte.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari. ... Ne bazam pe floral, dar si pe abstract, spune Lucia Pop, una dintre artiste.
Albumul Noi si Muzica cu melodii pe versuri de Marian Stere este cu totul special, deoarece contine 18 piese pe versuri de Marian Stere, pe muzica unor celebri compozitori a muzicii romanesti (Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Mihai Vanica, Andrei Kerestely), interpretate de cativa dintre cei mai mari artisti ai muzicii pop/usoare romanesti precum (in ordine alfabetica):
Senatorul Gheorghe Pop noteaza pe Facebook: ... Potrivit infomatiilor furnizate de profesoara Maria Pop, inspector scolar general adjunct si initiator si organizator al festivalului, evenimentul isi propune readucerea stiintelor acolo unde le este locul, adica mult mai aproape de sufletul elevilor.
Comisia parlamentara care supreavegheaza SRI, condusa de unul cu fata de alifie, scos parca zilnic de la machiaj si coafor, Georgian Pop, a iesit nu sa raspunda intrebarilor grave care stateau in competenta ei, ci sa tamaieze serviciile secrete.
Monica Pop incearca salvarea un copil intepat cu o sarma in ochi (Autoare: ... Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice, a trecut peste aceste aspecte pentru a incerca salvarea ochiului si, in masura posibilului, a vederii acestui copil.
Celebra specialista in oftalmologie, dr Monica Pop si-a deschis sufletul de curand la emisiunea Dreptul la fericire, de la Happy Channel, dand detalii despre o boala pe care a invins-o (cancer de colon).
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Cristi Teodorescu) Vedeta pop Janet Jackson a nascut primul sau copil - un baietel - la varsta de 50 de ani, a informat marti revista Billboard, citand publicistul cantaretei.
Prezentatoarea emisiunii, Teodora Dragoi- Pop pleaca in fiecare saptamana in descoperirea traditiilor, luand la pas satele imprastiate de-a lungul tarii. ... Cu inima deschisa, va indemn sa fiti in fata micului ecran, sa va iubiti vorba, cantecul si portul, a spus gazda emisiunii, Teodora Dragoi " Pop pentru site-ul TVR.
- Cum a reusit VH2 sa devina o trupa de referinta in genul pop-rock? ... Este singurul supergrup pop-rock din Romania. ... Promovarea a devenit un drum de nisa pentru pop-rock.
Acesta a obtinut 964 de voturi, fata de doar 530 ale lui Ion Iliescu.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. ... "Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
Scandarea numelui lui Ion Iliescu la Timisoara, pe 20 decembrie 1989, venea, astfel, din nevoia de schimbare a unei garnituri politice compromise in ochii opiniei publice, cu speranta ca valul reformelor din spatiul rasaritean ne va cuprinde si pe noi in mrejele sale.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
google-analytics.com