Cautare

19097 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare" (5.42 secunde)
Se spune ca papa a adus aici si moaste ale sfintilor martiri dar pare imposibil, pentru ca in Roma era interzis ca ramasitele urmane sa ramana in oras. ... In piata din fata monumentalei constructii se afla o fantana egipteana, impodobita cu un obelisc, ridicata de papa Clement al XI-lea.
Acelasi lucru s-ar intampla oricine ar fi la putere. Dupa vechea vorba "Pupa-l in bot si papa tot!".
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Banca Nationala a Romaniei isi mentine pozitia de a nu face declaratii publice privind liberalizarea contului de capital pana la finalizarea negocierilor cu Fondul Monetar International si nimeni din banca centrala nu este autorizat sa faca declaratii pe aceasta tema, a declarat consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu (foto), citat de Mediafax.
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, informeaza ca urmatoarele declaratii fiscale pot fi depuse prin mijloacele electronice de transmitere la distanta: ... Pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere a declaratiilor, contribuabilii utilizeaza serviciul "Depunere declaratii" existent pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor, portalul ANAF.
Aceste declaratii nu au fost facute pentru cetatenii moldoveni asa cum s-a crezut, ci pentru cetatenii romani care ar fi putut rezona la aceste declaratii si i-ar fi putut aduce inca cateva voturi.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta.
Sa asistam la imnuri de slava inchinate celor care, acum 27 de ani, sub alta intruchipare, dar cu acelasi continut, au fost huliti de un intreg popor si calcati in picioare intr-o revolutie sangeroasa, este o uluitoare rasucire a istoriei, de care si Basescu, dar si Iohannis sunt pe deplin responsabili.
In loc sa trambiteze victoria inlaturarii fostului premier, social-democratii au inceput sa se sfasie intre ei cu o ferocitate uluitoare.
Ceea ce putini oameni au inteles este ca proiectul AATIP nu a fost ceva unic si ca dezvaluirea existentei sale nu va fi urmata de niciun fel de decizii sau declaratii majore.
Ei bine, ministrul german de Externe a facut, la Berlin, o afirmatie uluitoare. Si anume ca regiunea Transnistria ar trebui sa beneficieze de un statut special.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo. ... Declaratii Victor Ponta:
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Foarte atent, in pofida vointei, la tot ce face Maitreyi, la tot ce afla de la ea sau despre ea, Allan o tine constant sub observatie, si cu cat ii devine mai apropiata, isi da seama ca o cunoaste mai putin, ceea ce, natural, il intriga si sfarseste prin a-l innebuni.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
google-analytics.com