Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (2.91 secunde)
Presedintele Traian Basescu a promulgat ieri legea privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor, cunoscuta ca legea "micii reforme" ... Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, saptamana trecuta, legea privind accelerarea proceselor in justitie.
Birourile Permanente reunite au decis, astazi, ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe Legea Educatiei. ... Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Parlamentului, unde Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea Educatiei.
Legea este o initiativa a sapte senatori PNL, care au promovat-o pe baza unui proiect aflat in lucru de pe vremea guvernului Tariceanu. "PNL va vota legea pentru ca este un act normativ lucrat in Ministerul Mediului in guvernarea Tariceanu.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
'Subiectul legat de Mircea Geoana este unul "aparut artificial", considera presedintele PSD, Victor Ponta, care a spus, vineri, la Galati, ca discutiile pe aceasta tema au pus pe plan secund dezbateri pe teme legislative, precum indemnizatia pentru cresterea copilului, legea educatiei sau cea a bugetului de stat.
Din totalul celor 6 amendamente aprobate, 5 se refera la Legea cadru de salarizare, iar un amendament la legea de aplicare, informeaza Guvernul. ... Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca formatiunea sa a depus amendamente la Legea salarizarii unitare a personalului bugetar.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Legea asistentei sociale, scoasa de pe ordinea de zi a Senatului Senatorii au aprobat astazi, 14 septembrie 2011, scoaterea punctului referitor la legea asistentei sociale de pe ordinea de zi a plenului Senatului.
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Or, Guvernul Ponta vrea sa modifice Legea de functionare a Curtii Constitutionale prin ordonanta de Urgenta.Pasul unu a fost deja demarat. ... Guvernul Ponta vrea sa schimbe Legea astfel incit sa poata modifica usor si componenta Curtii Constitutionale, pe care acum o considera fidela lui Traian Basescu.
Referendum, validat de o prezenta de jumatate plus unu din cei inscrisi pe liste Curtea Constitutionala a decis ca legea prin care s-au facut modificari la articolul 10 din Legea referendumului este constitutionala in masura in care asigura participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.
Promulga Legea referendumului sau o retrimite in Parlament, lasand ordonanta de urgenta a lui Victor Ponta sa ruleze la 29 iulie? ... Legea vine la promulgare, cand voi avea intreaga documentatie, ma voi pronunta! ... Legea vine la promulgare, cand voi avea intreaga documentatie ma voi pronunta.
Functionarea CCR si legea referendumului, discutate miercuri in plenurile celor doua Camere. ... In cursul dupa-amiezii, Camera Deputatilor se va reuni din nou pentru a da vot final pe legea referendumului.
18 si art.19 din Legea privind cooperarea intre Parlament si Guvern in domeniul afacerilor europene reprezinta pasi semnificativi realizati in transformarea unei republici semiprezidentiale intr-una prezidentiala, scrie Agerpres.
va ocupa o functie cand legea ii va permite Presedintele social-democratilor, premierul Victor Ponta, a declarat luni seara la Craiova ca Adrian Nastase are locul sau in PSD si ca atunci cand legea ii va permite, va ocupa din nou o functie in partid.
In aceasta saptamana legea salarizarii unitare, unul dintre cele mai importante subiecte, a fost readus in atentia publica.
Liviu Dragnea Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara, la Romania TV, ca luni Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru ca Guvernul sa poata da ordonante, lucru pe care nu il poate face in prezent deoarece PNL a atacat la Curtea Cosntitutionala legea de abilitare a Executivului de a da ordonante pe perioada vacantei parlamentare.
Legea in ansamblul sau - constitutionala in raport cu criticile formulate Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a constatat, marti, ca Legea pentru modificarea si completarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor este, in ansamblul sau, constitutionala in raport cu criticile formulate.
Legea falimentului urmeaza sa fie modificata intr-una din sedintele de Guvern din aceasta saptamana, intentia autoritatilor fiind de a mari numarul falimentelor si de a micsora numarul reorganizarilor.
google-analytics.com