Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (3.36 secunde)
Liderul liberalilor insusi si-a adjudecat rolul de presedinte al comisiei de modificare a Constitutiei, nu doar pentru o recuperare de vizibilitate (necesara, de altfel), ci pentru a fi sigur ca va controla acest proces in timp ce Victor Ponta este ocupat cu guvernarea.
Numai ca toate astea, dragi colegi, s-au intamplat pentru ca a existat ASUMARE, iar asumarea se face prin guvernare, iar guvernarea inseamna DECIZIE.
Pesimismul ajuta guvernarea Mai putin de o treime dintre romani au sarbatorit Ziua Nationala. ... Paritatea optimism/pesimism ajuta guvernarea. Lipsa sperantei scade costurile de propaganda electorala, in 2014.
Olguta Vasilescu intreaba retoric, intr-o postare pe Facebook, ce s-ar intampla daca si ea ar scoate PNL de la guvernarea locala in Dolj, mai ales ca aici nici macar nu are nevoie de PDL pentru majoritate.
In 2000 PNL se delimiteaza de Emil Constantinescu, de PNTCD si de guvernarea dezastruoasa in care a avut, dealtfel, un rol hotarator si sprijina pentru putina vreme guvernarea PDSR.
Ca de obicei, cugetarile sefului guvernului alternativ nu sunt decat o alternativa la guvernarea in sine, o caricaturizare in oglinda a realitatii sociale si economice a Romaniei din timpul Guvernului condus de Victor Ponta.
Ca un prim aspect pozitiv realizat de guvernarea PSD, doresc sa stipulez cresterea accelerata a absorbtiei fondurilor europene, de la 6,30% in 2012 la 54,42% (10,371 miliarde de euro) in mai 2015, desi o buna parte din timp multe programe au fost blocate.
In ciuda pesimismului pronuntat al partidelor din Opozitie care, din motive politicianiste, refuza sa vada lucrurile bune, guvernarea PSD reuseste sa produca efecte pozitive in economia romaneasca. ... Vreau sa va aduc aminte ca sub guvernarea PSD, am reusit sa reintregim salariile si am indexat anual toate pensiile.
- numarul de mandate obtinut ne obliga sa abordam cu toata seriozitatea guvernarea - va fi o conferinta nu tocmai scurta, sper sa nu va plictisesc - PSD isi reafirma deschiderea de a colabora si dialoga cu presedintele Iohannis - ne-am uitat la tot ce s-a propus in spatiul public - au continuat atacurile murdare la adresa mea si a colegilor mei, unele chiar mai murdare si mai perfide decat in campania electorala.
- De un an si jumatate auzim ca guvernarea PSD aduce o crestere economica nesanatoasa. ... Ar trebuie sa va fie rusine pentru faptul ca v-ati opus si atunci cand au fost realizate, sub guvernarea PSD si din insistenta PSD, primele forme de transplant pulmonar.
Sa lasam PNL-ului si USR-ului sansa de a prelua guvernarea si sa permitem romanilor care astazi i-au votat sa vada de ce sunt acestia in stare.
El arata ca, mai ales sub guvernarea Nastase, investitorii au fost rau tratati.
Investitorii au nevoie de parteneri stabili atat in guvernarea centrala, cat si in administratie si in guvernarea locala. Iar a treia conditie este transparenta.
Sperantele si asteptarile agricultorilor si locuitorilor din mediul rural au fost insa spulberate de guvernarea PD-L.
Regandirea acordului cu FMI este un alt obiectiv al USL pentru momentul in care vom prelua guvernarea.
Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica, ci numai de un set de taieri bugetare in sectorul public, cu grave efecte in domeniile educatiei, sanatatii, infrastructurii, in asteptarea "inspiratiei" unor investitori straini care sa ne aduca o crestere economica sanatoasa, sustine presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
Consider ca FMI ar trebui sa impuna alte conditii si aceste companii sa redevina profitabile, asa cum am reusit noi in guvernarea 2001 - 2004 sa le facem. Oricum, vom reusi incepand cu 2012, cand vom prelua guvernarea.
Toate problemele constatate de institutiile europene in privinta fondurilor europene isi au originea in fraude si nereguli comise in anii anteriori, in guvernarea PDL. ... Acest lucru s-a intamplat din cauza fraudelor comise de guvernarea PDL.
In mod constant, dupa ’90, guvernarea s-a facut dupa ureche, carpind din mers, cu mare cheltuiala de resurse pentru indestularea clientelei politice, fericirea creditorilor internationali, satisfacerea pretentiilor celor care trebuiau sa-si dea incuviintarea noastra pentru aderarea la varii structuri ( Consilliul Europei, NATO, UE etc.) si aproape deloc tinand seama de nevoia de dezvoltare a economiei romanesti.
Cand vreodata, guvernarea portocalie, ar fi reusit sa obtina pentru Romania intr-un an cat altii in trei? ... Este imperios necesar sa lasam trecutul acolo unde-i este locul pentru a putea evolua, insa ceea ce a facut guvernarea PDL cu cetatenii Romaniei trebuie scris in cartile de istorie.
google-analytics.com