Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (2.47 secunde)
la hotelul Union din Eforie Nord lipsea telecomanda televizorului si a aerului conditionat din unele camere, iar clanta de la usa de acces in camera era defecta.
O angajata a Trezoreriei din Eforie a "furat" nu mai putin de 5 miliarde de lei vechi.
Una dintre cele mai mari unitati de cazare din statiunea Eforie Nord, Hotelul Petrolul este pregatit sa isi primeasca oaspetii. ... Hotelul Petrolul din statiunea Eforie Nord are o capacitate de 476 de locuri, oferind clientilor sai conditii de cazare de inalta calitate.
la data de 26 martie, pentru sectoarele de plaja Navodari III zona 1, Navodari IV zona 1, Cordon Eforie Nord - Eforie Sud I, Olimp I, Venus I zona 2;
Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Costinsti si Eforie Sud), Olimp reuseste sa scoata din bugetul unei familii circa 3.600 de lei pentru un sejur ce include 7 nopti de cazare la hotel de trei stele, all inclusiv.
Primaria orasului Eforie a demarat, in 2008, un program de asfaltare, continuat, incepand din data de 4 mai, cu lucrari la strazile Dorobantilor si Tudor Vladimirescu, pana la intersectia cu Drumul National 39, care duce spre Mangalia.
Spitalul Eforie Grand a primit de la Ministerul Sanatatii 60 de miliarde lei vechi pentru lucrarile de renovare a Bailor Reci care au fost inundate in urma cu cativa ani din cauza debitului lacului Techirghiol devenind groapa de gunoi a statiunii.
O fetita a fost salvata de salvamarii de pe plaja din Eforie dupa ce s-a aventurat cu salteaua in apa, desi in cursul zilei a fost arborat steagul rosu. ... Patru oameni care s-au aventurat in valuri, desi steagul rosu era arborat, au fost salvati numai in Eforie Nord.
Astfel, in zona Olimp-Vama Veche au fost dezafectate 17 constructii, dintr-un total de 18, in Costinesti - toate constructiile din lemn si stuf au fost dezafectate din toamna anului 2004, in zona Eforie Nord-Eforie Sud dintr-un total de 19 constructii au fost dezafectate 18, in Constanta plaja este libera inca din toamna anului 2004, iar in zona Mamaia-Navodari dintr-un total de 89 de constructii au fost dezafectate 77.
Pe de alta parte, ministrul Mediului Sulfina Barbu, a declarat pentru cotidianul nostru ca, de la inceputul sezonului, a efectuat trei vizite pe litoral, ocazie cu care a vizitat Mamaia, Constanta, Eforie Sud si Eforie Nord.
Societatea Turism, Hoteluri si Restaurante Marea Neagra scoate la vanzare mai multe unitati cu confort redus din statiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Venus si Saturn.
Filmele din sectiunea Minimest vor fi proiectate in cele doua weekenduri ale festivalului, de vineri pana duminica, intre 29 septembrie - 1 octombrie si 6 - 8 octombrie, la Cinema Elvire Popesco si Cinemateca Eforie.
La Cinemateca Eforie din Capitala, in cadrul ANIM'EST, puteti viziona duminica, 8 octombrie, de la ora 16.30, filmul de animatie Chico si Rita (UK/Spania, Marea Britanie, 2010).
Restul de bani va fi alocat bugetului local al localitatii Eforie, pentru a se finanta obiectivul "Statie de pompare ape uzate si conducta de refulare lotizare zona Nord", din Eforie Nord.
Dovezile cele mai graitoare in sensul celor spuse sunt fotografiile facute nu mai departe de ieri, 1 iunie 2006, pe plaja Modern si in statiunea Mamaia, in Eforie Nord si Eforie Sud, in Mangalia si Venus, fotografii pe care vi le prezentam alaturat si care contrazic eventualele comunicate mincinoase remise mass-media de catre DADL.
Acum pe malul lacului Techirghiol in Eforie Nord! 02.08.2017, scrie pe pagina de Facebook Eforie Online. Postarea este insotita si de trei fotografii in care apare cadavrul acoperit cu folie si sutele de turisti ce nu par deranjati de faptul ca se afla in proximitatea acestuia.
Plaje pe care turistii le preferau- Eforie Nord sau Eforie Sud, Olimp, Costinesti, in dreptul hotelului Forum, Saturn, zona dig Sud Port Mangalia - Pescarie, sunt in prezent inundate in proportie de aproximativ 50%.
asistenta tehnica, realizarea statiei de pompare a apei si canalizare in Constanta, a statiei de epurare Constanta Nord, statia de epurare din Eforie Sud si conducta de descarcare in mare.
La intalnire au participat reprezentanti ai Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, primariile Navodari, Mangalia, Medgidia, Eforie, Ovidiu, Constanta si furnizorii de energie termica RADET Constanta, Utilserv Eforie, Ecoterm Navodari, Edilmed Medgidia, Detacan Cernavoda, Romiservices Mangalia, Congaz Constanta si CET Constanta.
Si asta pentru ca azi are loc inaugurarea noului sediu al PD Mangalia, urmand ca saptamana viitoare sa fie deschis si noul sediu al PD Eforie.
google-analytics.com