Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (4.43 secunde)
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. ... In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj.
Ministerul Finantelor nu are o fundamentare a cifrelor pe baza carora s-a stabilit impozitul minim. Oficialii sai sustin ca impozitul este o masura corectiva si nu reprezinta o crestere a fiscalitatii. Firmele cu proiecte in derulare din fonduri europene ar putea fi scutite de la plata birului.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Domnule Presedinte, o sa va citesc, ca sa intelegem putin mai bine, in articolul 2 din Legea nr. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Se refera la legea pentru alegerea presedintelui Romaniei. In alienatul "c" se precizeaza in felul urmator:
Mai multe explicatii posibile pentru scandalul care ar putea scinda PNL "Omul lui Patriciu", asa cum era perceput in urma cu cativa ani Crin Antonescu, vorbeste acum de excluderea din partid a omului de afaceri.
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
Este un an in care Berbecii trebuie sa stea bine ancorati, bine pregatiti si cu urechile ciulite.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte.
Iataganul turcesc ia locul sabiei lui Damocles Marius Avram si Caius Chiorean, intr-o convorbire cu profesorul Tasin Gemil O sabie curbata cu un singur tais, iataganul turcesc, a cazut brusc peste Europa si, poate, peste intreaga lume.
Prin Iohannis, Romania a optat pentru un nou Mare Licurici: Germania Inainte de a pleca la Bratislava, la summitul informal al UE, Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa. Despre summit a vorbit presedintele si dupa incheiere.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
Franta este membra a Consiliului Europei, membra fondatoare a Uniunii Europene, a zonei Euro si a Spatiului Schengen. ... Face parte si din Uniunea Latina, Organizatia Internationala a Francofoniei si din G8. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
Tatiana Frincu publica in Ultima ora articolul "Un cap in gura", pe care il puteti citi in continuare. ... Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine.
Talpes spune cum a scapat Basescu de Dosarul Flota. Cum a mintit presedintele. Numele lui Basescu, descoperit in dosarul lui Puiu Popoviciu Numele lui Traian Basescu apare intr-o stenograma in dosarul de coruptie al lui Puiu Popoviciu.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
google-analytics.com