Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (5.04 secunde)
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
Aceasta nu este insa modificarea principala cu care vine Ordinul.
Anuntat drept cel mai mare eveniment rock al anului, Festivalul ”I Am the Rocker” (ce urma sa aiba loc in acest weekend la Romexpo) a ramas fara capete de afis si va avea loc cu un lineup reconfigurat, intr-un club.
Sau, pana sa dea inapoi, se fofileaza, se ascund de ochii curiosi si mai ales de intrebarile si tipetele nemultumitilor, se arunca in masinile directiilor pe care le conduc le-au pus la dispozitie si dispar ca magarii in ceata, la alte capete si mai luminate, de fapt acele capete luminate care au starnit totul.
Ionita Florea, care intre 1939 si 1951 a participat la sapaturile arheologice de la Argedava declara pentru Giurgiuveanul ca a vazut cu ochii lui schelete de uriasi, scrie worldwideromania.com.
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Lupta impotriva coruptiei s-a transformat foarte usor intr-o lupta cu balaurul din poveste de vreme ce i se da acestui flagel dimensiuni de-a dreptul uriase si trasaturi diavolesti.
Tot felul de masti, (mai ales) vechi si noi, dar toate cu fardurile crapate, n-au facut decat sa se laude si in acelasi timp sa-si dea la gioale.
Liderii Uniunii stiu foarte bine ca urmeaza alegeri problematice pentru putere si, cum e firesc, nu vor sa se duca la fund o data cu PDL.
Si ma tem ca nu mai are cum, si cu ce. Noi trebuie sa analizam fiecare lege dintre acelea trecute cu aritmetica aproximativa a cuplului Alma-Cotoi, si la indicatia destului lui Toader. ... Gheorghe luptand cu balaurul national. ... Dar cu ce pret?
Este un animal care traieste prin Etiopia si care, la un moment dat, se autodevora, incepand cu coada si picioarele. ... Stefan Vlaston publica pe ziare.com un articol cu titlul "Opinii: ... Mai grav este ca cetatenii nu par sa inteleaga ce se intampla cu ei.
Buimacite precum vacile scapate pe strada mare, printre masini, in lipsa ogoarelor pe care zburda de cand se stiu, tractoarele care i-au adus pe fermieri la Slatina, la protestul "Asa nu se mai poate!", dormiteaza alene, incolonate strans pe o banda a cochetei strazi, cu gazon si stropitoare, din fata institutiei.
"Euro va muri, nu stiu cat mai are de trait, asta depinde de sumele pompate din banii contribuabililor, pana cand acestia se vor plictisi in tot felul de ajutorari falimentare(...)Banca Nationala face o foarte mare greseala stabilind ca tinta adoptarea euro, face o foarte mare greseala luptandu-se cu balaurul inflatiei zi de zi, de 20 de ani", a precizat Patriciu.
Altfel nu as fi scapat cu zile. ... Stiam din carti ca in timpul crizelor revolutionare cum era cea de la Bucuresti, atunci cand puterea e amenintata sa cada, se iau listele facute din timp cu dusmanii, suspectii etc.
Tineti cont ca reusita este proportionala cu eforturile depuse si tine si de vointa dumneavoastra. ... Nu ar fi rau ca in aceasta saptamana sa va indreptati atentia si spre soarta celor care v-au cerut ajutorul si i-ati tratat cu indiferenta.
Eu, personal, m-am lamurit cu acest tip de bine, si-l doresc dusmanilor mei... ... Petre Roman si-a spalat puloverul cu Persil green power. Cirpa kaghebista s-a curatat cu Vanish si s-a albit cu Ajax...
pozezi în cruciat, în sfant luptand cu balaurul corupţiei, e bine să-ţi faci ordine mai întai în propria bătătură.
Clasa politica tinde sa se transforme intr-o secta, cu legi ciudate, cu ierarhii interne obscure. ... Cu lumina reflectoarelor asupra lor, s-ar putea sa nu mai ramana nimeni in picioare pana la sfarsitul petrecerii. ... Ca balaurul din poveste.
Ne-a placut sa credem ca populismul de la inceputul anilor 1990, care i-a adus o victorie cu 85 la suta lui Ion Iliescu, cel care promitea venirea unor investitori care vor garanta mentinerea locurilor de munca, "liniste" s.a.m.d., a disparut si ca electoratul roman s-ar fi maturizat odata cu accesul in structurile politice ale Europei.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului. Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones.
google-analytics.com