Cautare

1301 de rezultate pentru "victoria milescu" (3.88 secunde)
Cladirea fostului cinematograf Victoria va fi preluata de Primaria Calarasi (Autoare: Monica Ghiorghe) O adevarata bijuterie arhitectonica a orasului de pe malurile Borcei, altadata, cladirea fostului Cinematograf Victoria zace acum in paragina.
Ce mai face celebra actrita, ajunsa azi la 68 de ani Victoria Principal a devenit una dintre cele mai cunoscute si indragite actrite datorita rolului Pamelei Ewing din serialul Dallas.
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe.
Victoria va fi a noastra (Autor: ... Victoria va fi a lor. Victoria va fi a noastra, a mai scris el pe Facebook, inainte de a pleca spre puscarie. ... Victoria va fi a lor. Victoria va fi a noastra, a scris Severin pe Facebook, inainte de apleca spre puscarie.
In sala de sedinte a primariei, presedintele Iliescu i-a anuntat pe cei prezenti - reprezentanti ai autoritatilor locale, dar si ai multor societati comerciale - ca a sosit in oras la S.O.S.-ul lansat de primarul localitatii - Costinel Milescu, de la Alianta Populara:
In primul rand sa iasa in presa locala sa-l critice pe Dragu (primarul municipiului Calarasi, n.r.), pe Fuia (ministrul Agriculturii, n.r.), pe Milescu (primarul municipiului Oltenita, n.r.), adica sa critice puterea.
Asa cum amintea ieri premierul Chinei, in plenul reunit al Parlamentului, in secolul al XVII-lea carturarul moldovean Neculai Milescu Spatarul a descoperit pentru moldovenii, valahii si transilvanenii din Tarile Romane, civilizatia Chinei.
De la Neculai Milescu Spatarul, care a ajuns acum cateva sute bune de ani in China, la cei care in secolul al XVIII-lea ajungeau in America de Sud ori la valul ardelenilor care au luat drumul Vestului Salbatic, de la valul de emigranti postbelici, ajunsi in Brazilia, pana la cei din Hawaii si Africa de Sud.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. ... Este adevarat ca victoria lui Basescu a rasturnat si aici situatia, transformand UDMR din primadona in pion secund, ajuns in siajul PUR.
Dupa "marele troc" facut cu democratii sau, mai bine zis, cu presedintele Traian Basescu, liberalii s-au strans in palatul sefului lor, fie pentru a-si linge ranile, fie pentru a sarbatori victoria comisarului european si a pune bazele strategiei pe care PNL o va aplica in perioada de dupa aderare.
ßefa bufetului de la Palatul Victoria, Adriana Misirgic, a justificat decizia prin lipsa unui mobilier suplimentar. ... Restrictiile si noile reguli i-au nemultumit pe multi functionari guvernamentali din Palatul Victoria, care au declarat ca nu se asteptau ca "restructurarea si reorganizarea Guvernului sa inceapa cu bufetul".
Basescu s-a aratat nemultumit si de absenta lui Tariceanu de la consultarile de la Palatul Victoria, mai ales ca acesta anuntase, cu o zi in urma, ca va participa.
Sindicalistii care au protestat la sediul Guvernului i-au invitat pe membrii Executivului sa vina in mijlocul lor la mitingul din 19 mai, "daca au curaj" si le-a recomandat sa paraseasca Palatul Victoria si sa se mute "in formol la Antipa".
HotNews informeaza ca presedintele Basescu a discutat cu premierul Boc, la Palatul Victoria, dupa sedinta de Guvern de miercuri 3 noiembrie 2010, pe tema efectelor deciziei Curtii Constitutionale.
Un steag national urias a fost expus pe frontispiciul cladirii Palatului Victoria Un steag tricolor urias a fost expus, sambata, de Ziua Nationala a Romaniei, pe frontispiciul Palatului Victoria.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. ... "Intentionam sa preluam si cinematograful Victoria, iar in scurt timp vom inaugura si cinematograful Alutus", a declarat Valcov. Cinematograful Victoria nu mai functioneaza de aproximativ 15 ani.
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... Victoria i-a fost dedicata lui Viorel Mocanu, care si-a serbat aniversarea chiar in ziua jocului.
Steaua pastreaza sanse de calificare in primavara Europa League dupa victoria de pe teren propriu, scor 2-1, in fata turcilor de la Osmanlispor. ... Laurentiu Reghecampf si-a reparat la pauza greseala introducerii lui Adi Popa atacant central, iar Steaua a dominat copios partea secunda si a meritat victoria.
Victor Ponta, intalnire la New York cu Victoria Nuland In contextul lucrarilor Adunarii Generale a ONU am schimbat cateva cuvinte cu presedintele Barack Obama si am avut discutii cu presedintele Turciei, cu doamna Victoria Nuland si cu lideri europeni.
Cum se fac frumoase Angelina Jolie, Victoria Beckham, Demi Moore, Sandara Bullock, Gwyneth Paltrow (Autoare: ... Victoria Beckham Cine s-ar fi gandit ca celebrul cuplu Victoria si David Beckham si-ar putea intretine frumusetea tenului cu gainat de pasari.
google-analytics.com