Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (6.57 secunde)
"Viata poate fi mai aratoasa daca in jurul ei nu s-ar invarti sacali" "Onomastica destinului meu este, iata, din nou Ramona, Ramona Vintila, fata de la Jurnalul National care ma tine minte, inclusiv cu ziua de nastere, in timp ce eu ma uit, cu zi de nastere cu tot.
Daca acestia au lasat bani din proprie initiativa, deseori si fara stirea mea, i-am folosit pentru a cumpara mancare pentru cadrele medicale, care stateau alaturi de mine in operatii, peste program, spune, printre altele, Profesorul Gheorghe Burnei, intr-un comunicat remis Bugetul.ro.
Acneea este o afectiune a pielii pretentioasa si scumpa masurata in timp si extra- atentie investita in stilul de viata ( alimentatie, ore de somn, igiena,etc) tratamente, medicamentie si produse. ... Sunt dupa parerea mea cele mai grozave produse de hidratare cu effect antiaging pe care le cunosc.
Strangerea de inima este pentru ca e vorba de mama mea, scriitoarea Areta Sandru, autoare a 6 carti de proza, care a trait doar 40 de ani.
Stau marturie multele legende si scrieri despre fiinte umane dornice sa afle viata fara de moarte, elixirul tineretii, secretul vietii vesnice.
amintirea, parfumul ei durabil - Jean de Boufflers -Este suprinzator cat de multe amintiri se cladesc in jurul lucrurilor neobservate la un moment dat - Barbara Kingsolver -Amintirile noastre sunt singurul paradis din care nu putem fi izgoniti - Jean Paul Richter -O viata de indelungata binecuvantare pentru copii este sa-i inzestrezi cu amintiri calde despre timpurile petrecute impreuna.
Lansat in 2008, Slabeste Sigur si Natural este puternic mediatizat in presa si reformeaza la viata sanatoasa , modeleaza truprile si schimba vietile a sute de participanti prin cele doua editii organizate anual (martie si octombrie).
Nu am spus ca ar fi cineva de varsta mea, sau ca acest lucru este posibil, cu tehnologiile actuale. ... Toate acestea vor schimba radical speranta de viata a oamenilor. • Dar speranta de viata poate creste in acest moment?
Cele 12 legi ale Karmei care iti pot schimba viata. ... Viata nu se intampla pur si simplu, suntem coparticipanti.Suntem unul cu Universul, inauntru si in afara. ... Fii tu insuti si inconjoara-te de acele lucruri pe care le vrei prezente in viata ta!
Iubirea-mi n-o numiti idolatrie / Iar pe cel drag sa nu-l priviti ca zeu, / Daca in cint si-n lauda mea vie / Faptura sa o preamaresc mereu./ Iubind si azi si miini la fel de dornic, / Statornic intr-un vis desavirsit / Si versul meu va rasuna statornic / Lasind uitarii ce ne-a despartit.
Dupa opinia mea, aliatul natural al Turciei este Israelul. ... Dar speranta mea e ca aceste evenimente vor fi o invatatura de minte pentru Erdogan si cei din jurul sau.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
Cea mai frumoasa zi de luni din viata mea! ... Atat eu cat si nepoata mea, Ioana, ne-am bucurat ca am trait intens acest eveniment.
Formatia Voltaj a lansat recent, pe una dintre cele mai inalte cladiri din oras, Crystal Tower, un nou videoclip, la piesa "Lumea e a mea".
V-a afectat certitudinea aceasta modul in care va traiti viata de zi cu zi? ... Cand faceam cercetari pentru prima mea carte, am ajuns la concluzia ca celulele au inteligenta lor. ... Da, ca sa fim fericiti si sanatosi, nu e nevoie decat sa ne construim viata dupa legea aceasta.
Mihai Gainusa, unul dintre realizatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, este un om plin de viata si de umor. Mihai este tolerant si punctual, este un familist convins, desi viata din radio si televiziune ii ocupa aproape tot timpul.
Dar problema mea nu este Ponta.
Mai era o masina in fata mea si alta in stanga mea. Deodata, soferul din fata mea a pus frina! Trebuia sa trec brusc pe banda din stanga pentru a evita sa lovesc masina din fata mea.
E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o. ... La fel si familia mea, si mama, de asemenea. ... E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o.
La inmormantarea lui Iurie Darie m-a luat de brat, s-a apropiat de urechea mea si mi-a spus "Ne vine randul". ... E o vorba pe care sotia mea mi-a spus-o zilele astea:
google-analytics.com