Cautare

1415 de rezultate pentru "stefan banica" (3.46 secunde)
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial. ... Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"!
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. ... Stefan Banica si Pacha Man sufera transformari pe parcursul povestii, se inverseaza rolurile, Stefan "imprumuta" imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Stefan.
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011. Alexandru Silviu Banica era cunoscut printre prieteni drept Babanu.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Ajuns somer în 1992, Catalin Banica s-a apucat de afaceri. ... Firma fondata de familia craioveanului Catalin Banica are acum o cifra de afaceri de circa 1,5 milioane de euro, distribuind prin intermediari produse pentru angrosisti, inclusiv pentru marii retaileri care si-au facut loc pe piata locala:
Ajuns somer în 1992, Catalin Banica s-a apucat de afaceri. ... Firma fondata de familia craioveanului Catalin Banica are acum o cifra de afaceri de circa 1,5 milioane de euro, distribuind prin intermediari produse pentru angrosisti, inclusiv pentru marii retaileri care si-au facut loc pe piata locala:
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! ... Sper ca maine-poimaine sa fiu prezenta si la dezvelirea unei stele si pentru Stefan junior in viata si nu postmortem RESPECT - Kati Bexa:
Stefan Banica, turneu national prin opt orase! ... Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitatii sai!
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Lavinia Pirva si Ștefan Banica vor deveni parinți pentru prima oara.
Stefan Banica le da intalnire fanilor sai intr-un turneu national de amploare alaturi de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" si grupul "The 50’s", care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in zece dintre cele mai importante orase din tara.
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Atat cere Stefan Banica pentru un spectacol de o ora. ... Ma intreb ce vanzare au discurile lui Banica, ce hit-uri a scos in ultimul timp, mai are si alte melodii decat cele cu Veta, baba si chiuveta?
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook.
Andreea Banica este Egoista in cel mai nou clip al sau! ... Astept sa-mi scrieti parerile voastre despre noua mea piesa pe paginile mele de Facebook si Instagram", declara Andreea Banica.
Cele mai bune voci masculine rezista in timp Pentru ca premierea excelentei din industria muzicala romaneasca inseamna si aprecierea celor mai bune voci masculine, categoria respectiva ii are ca nominalizati pe Dan Bittman (Holograf), Stefan Banica, Calin Goia (Voltaj), Smiley si Connect-R.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. ... Andreea si Stefan Banica", a scris Stefan, pe Facebook.
Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele:
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
google-analytics.com