Cautare

5530 de rezultate pentru "scoli sanitare acreditate in constanta" (6.06 secunde)
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a confirmat, ieri, ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, ar putea fi unul dintre candidatii PSD intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor din judetul Constanta.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. In ceea ce priveste rentabilitatea investitiei intr-o astfel de fabrica, nici nu se poate discuta.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Planuri mari pentru etajul trei al Casei Albe din Constanta, caci reprezentantii Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta vor sa-l renoveze in totalitate.
Seful Circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), se "antreneaza" pentru a obtine sefia Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta.
Afacerea a intrat si in vizorul Inspectoratului de Concurenta Constanta, care asteapta sa vada cum se vor derula lucrurile.
Necesitatea autorizarii sanitare si de incendii pentru institutii. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Astazi doresc sa trag un semnal de alarma asupra unui aspect adus in discutie de catre premierul interimar, Sorin Campeanu.
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
Ne intereseaza cum sa imbunatatim sistemul, sa avem generatii din ce in ce mai bine pregatite si sa le oferim conditii elevilor si studentilor", sunt gogosile pe care ni le servesc la fiecare campanie electorala politicienii cu si fara functii.
Comuna Agigea va avea in perioada urmatoare un nou cartier, unde vor fi date in folosinta 400 de loturi de casa pentru tineri si persoane defavorizate.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta avut loc ieri lansarea CD-ului de promovare a exportatorilor constanteni, material informativ realizat printr-un parteneriat public-privat intre CCINA si Ministerul Economiei si Comertului.
google-analytics.com