Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (3.00 secunde)
De asemenea, Biroul Politic al PC, intrunit vineri in sedinta extraordinara, a decis excluderea din partid a parlamentarilor Dumitru Becsenescu, Romeo Hanganu si Gheorghe Constantin.
Ilie Stoica a facut parte din grupul de parlamentari, printre care s-au aflat Constantin Gheorghe, Romeo Hanganu, Dumitru Becsenescu, Teodor Nitulescu, Constantin Amarie si Liviu Almasan, care au semnat cu o zi inainte de referendumul din 19 mai o declaratie de sustinere a presedintelui Traian Basescu.
Daca la nivel european media de spatiu verde pe care trebuie s-o aiba fiecare locuitor la dispozitie este de 26 de metri patrati, atunci inseamna ca noi deja trebuie sa ne oprim de-acum, putem chiar sa privatizam si Faleza, sa mai vindem niste parcuri, ca si asa avem prea mult spatiu verde", spune Ion Stefan.
presedinte al Biroului Judetean - Ionel Florin Cernat, secretar al Biroului Executiv Judetean - CA¢ndea Romeo, iar presedinte al organizatiei municipale - Ion Florin Tupilatu. Noua conducere are ca sarcina imediata sa faca reinregistrarea partidului, mai ales ca toate partidele au aceeasi problema in acest moment.
Desi in prima instanta presedintele BEM, Romeo Glodeanu, estimase ca voturile vor fi adunate si rezultatele finale vor fi calculate pana in jurul orei 20.30, preconizarile sale s-au dovedit a fi eronate.
PSD obtine pentru prima data in istoria sa mandatul de primar al Capitalei, chiar daca pentru acest succes a fost nevoie de artficiul ieftin prin care Oprescu s-a declarat independent, pentru a scapa de stigmatul Iliescu.
De asemenea, pentru organizatiile din teritoriu, au fost desemnati Adrian Cioroianu la Timis, Norica Nicolai la Arad , Ludovic Orban la Dambovita, Adrian Iorgulescu la Sibiu, iar la Suceava si Neamt trebuie sa se hotarasca intre ei Relu Fenechiu si Romeo Stavarache.
Presedintele filialei PD-L din sectorul 2, Anca Boagiu este dispusa sa isi negocieze cu PSD, candidatura intr-un colegiu din sectorul 2.
Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Principalul perdant al listei PNL, Daniel Daianu, a reiterat, ca ar fi preferat sa-si continue activitatea ca parlamentar european.
Reprezentantii PNL Adrian Ciocanea, Ioan Timis si Varujan Vosganian (foto) au fost exclusi de pe lista partidului pentru Parlamentul European, dupa ce primii doi au anuntat luni ca doresc sa se retraga, nemultumiti de locurile primite.
"Solicitam sa se respecte procedura fiindca nu exista probe concludente si exista posibilitatea ca prezenta de nevinovatie sa fie incalcata. ... De asemenea, un coleg al acestuia a fost lasat sa plece, procurorii neavand probe suficiente impotriva sa.
De altfel, aceasta manifestare se doreste a fi mai mult o reuniune cu scopul initierii unor relatii de colaborare a marilor producatori de echipamente din domeniul militar si al securitatii civile si militare decat o expozitie in acceptiunea clasica a cuvantului‚ la care expozantii sa fie interesati cu precadere de vanzarea catre potentiali clienti a propriilor produse, au aratat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, Cristian Geamanu si Romeo Oita, presedintele si, respectiv, CEO NDE.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
Un analist politic afirma ca scandalul legat de firma in care este implicat fratele lui Traian Basescu este un pretext cautat de presedinte ca sa le spuna romanilor de ce nu candideaza.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Pe perioada Scolii de Vara vor sustine discursuri seniorii Dan Radu Rusanu, Daniel Chitoiu, Bogdan Olteanu, Cristian Busoi, Cristian Adomnitei, Mircea Diaconu, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Cristian Parvulescu, Calin Popescu Tariceanu, Romeo Stavarache, presedintele Tinerilor Liberali Europeni, Aloys Rigaut, si nu in ultimul rand, presedintele PNL, Crin Antonescu.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
De asemenea, potrivit documentului citat, PNL a avut in vedere in decizia sa "criza politica economica si morala in care a fost adusa Romania de Traian Basescu si de Guvernul sau si degradarea tot mai accentuata a conditiilor de viata din Romania".
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti, ca PNL a decis sa il sustina pe liderul PSD Mircea Geoana in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca se va negocia si semna un acord bazat pe principii liberale.
google-analytics.com