Cautare

793 de rezultate pentru "robert toma" (3.03 secunde)
"De ziua sa, Radio Sud le multumeste atat ascultatorilor fideli, care au stiut sa fie alaturi de noi in cele mai frumoase momente, dar si in cele neplacute, cat si acelora care au descoperit de curand frecventa 97,4 Fm", a tinut sa precizeze Daniela Toma, redactor "Siesta".
Comertul cu lubenite este preferat de localnici si pentru ca aduce profituri imediate, dupa cum explica Vasile Toma, secretarul stiintific al Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri (SCDCPN) Dabuleni.
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
Reprezentantul Platformei pentru Bucuresti (o retea de ONG-uri reunite cu scopul de a contribui la dezvoltarea durabila a Capitalei - n.r.), Mircea Toma, a opinat ca Hala Matache trebuie sa ramana pe acelasi amplasament, pentru ca lucrarile de mutare ar afecta acest obiectiv istoric.
Deocamdata, Andelko Mandic si Marius Toma, dar si conducatorii clubului din Banie s-au inteles si au semnat contracte cu doi jucatori, americanul Donte Gennie si romanul Cornel Cioacata, component al lotului national al Romaniei sub 20 de ani.
Incurajati de galerie Marius Toma, antrenorul secund al craiovenilor, a spus ieri ca jucatorii sai au controlat meciul din primul pana in ultimul minut. ... Andelko Mandic si Marius Toma au mizat pe urmatorii jucatori:
Romania a obtinut 6 medalii de aur, in prima zi, la editia 66 a Campionatelor Balcanice In orasul bulgar Stara Zagora, in prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism, ajunse la a 66-a editie, delegatia Romaniei a obtinut 6 medalii de aur, prin Mihai Donisan (inaltime), Carmen Toma (triplusalt), stafeta masculina de 4x100 m, Adelina Pastor (400 m), Dorina Korozi (800 m) si Nicoleta Grasu (disc).
In anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Dragan pentru a juca in seria "Brigada Diverse", alaturi de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Radulescu si Puiu Calinescu. ... Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Mircea Albulescu, Dem Radulescu, Sanda Toma, Vasilica Tastaman, Stela Popescu, Silviu Stanculescu.
"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator. ... Regizorul Toma Enache a declarat la premiera pesei că
Tematica acestora este intotdeuna un pretext pentru a contura propria gandire (sau cum o numeste Osho in titlul uneia dintre carti - Calea Mea, Calea Norilor Albi) fie ca este vorba de comentarii pe marginea scrierilor traditionale (precum Dhammapada atribuita lui Buddha, textele Upanishadelor, Vedanta sau Vijnana Bairava), Noul Testament, Evanghelia dupa Toma, scrieri ale unor poeti si ganditori precum Khalil Gibran sau simple povestiri Zen.
Superba jurnalista Cristina Cojucar Toma a sarbatorit recent o frumoasa varsta, de 36 de ani. Aceasta a fost inconjurata de fiul ei, Alexei, un baiatel foarte inteligent.
Senatorul Ion Toma a sustinut o declaratie politica intitulata: Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
In dosarul incendiului de la Maternitatea Giulesti, procurorii Parchetului General au trimis in judecata cinci angajati ai unitatii sanitare - asistenta Florentina Carstea, seful serviciului tehnic, Vasile Dima, fostul manager al spitalului, medicul Bogdan Marinescu, seful Sectiei de Neonatologie, medicul Ioan Toma Adrian, precum si electricianul spitalului Gigel Oprea.
In mod exceptional, Eduard Andreianu, alias CRBL, precum si actorii Dan Bordeianu si Toma Cuzin (din sitcomul Las Fierbinti), ambasadorii campaniei din acest an, au dorit sa transmita astazi, la conferinta de presa care a avut loc la Hotel Hilton, mesajul campaniei alaturi de mamele lor.
Paul Mitu (pilotul salvator), Mihaela Lulea (campioana la caiac-canoe sfasiata de urs), Tudorel Mihailescu (portarul de fotbal fara o mana), Toma Pradatu (fost Secretar General al F.R.
Intalnindu-ne odata la Bucuresti si stiind cat imi doresc sa ajung acolo, Toma Pavel mi-a promis, la un moment dat, o invitatie (care, se pare, ar fi simplificat mult obtinerea vizei); dar Toma a uitat de promisiunea lui indata ce a urcat in avion.
Iata cele trei idei ale articolului scris de Lucian Avramescu - un fel de Toma necredinciosul pe care politicienii nu ar trebui sa-l ignore.
O cititoare m-a facut fericita cand mi-a spus ca este o carte din care inveti, un adevarat medicament pentru suflet, a povestit Emilia Toma.
Ce-ar fi sa aplicam taxa „Pintea Haiducul“ sau „Toma Alimos“ pentru concernele petroliere romanesti atunci cand cresc nejustificat pretul carburantilor?
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
google-analytics.com