Cautare

6366 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea ploiesti" (3.13 secunde)
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Universitatea Copiilor a aniversat recent sase ani de existenta in Romania, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti. "Universitatea Copiilor a venit in Bucuresti pe un teren bine pregatit de ani de zile.
La Gala Studentilor Romani din Strainatate s-au oferit 9 premii studentilor romani cu rezultate exceptionale, astfel: ... Studentul Anului din Europa, nivel post-universitar â€" Alexandra-Maria Bocse (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). Studentul Anului din America de Nord, nivel universitar â€" Madalina Vlasceanu (Universitatea Rochester, SUA).
• Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); ... Totodata, vor fi asfaltati 30 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti, care are o lungime totala de 62 de kilometri. ... In document se mai arata ca in 2010, vor fi realizate "prioritar" lucrarile la Autostrada Bucuresti-Ploiesti si la Autostrada Transilvania.
- ieri) un telefon cum ca elevilor cu rezultate slabe in timpul anului scolar li se spunea sa nu vina la examenele de la testele nationale.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a devenit campioana nationala la senioare in proba de 1.500 m, dar timpul obtinut nu i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
British American Tobacco Romania, al doilea contribuabil ca marime la bugetul statului si unul dintre principalii investitori straini in Romania a anuntat marti, 15 noiembrie, planurile sale de dezvoltare pentru urmatorii 5 ani, fabrica din Ploiesti urmand sa devina a doua ca importanta din Europa la nivel de grup.
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
Prin vocea directorului executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj (DGFP), Silviu Dumitru, ANAF a anuntat in urma cu doua zile ca ii va executa pe toti cei care in decursul anilor au patronat clubul de fotbal Universitatea Craiova, lasind in urma datorii de zeci de miliarde de lei catre bugetul de stat.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment. ... La adresa mentionata functiona SC FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA Craiova SA.
Un an de studii la Universitatea Cambridge din Marea Britanie il costa pe studentul oltean intre 9.054 si 21.954 de lire sterline, la care se adaugau 10.000 de lire sterline pentru cazare.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
google-analytics.com