Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (3.32 secunde)
Apoi, ca sa-i facem sa arate ca in reviste, pornim grillul (focul sa vina de deasupra) si mai lasam la cuptor cca.
Intamplarea a fost comentata la vremea respectiva in presa, inclusiv in reviste, cum ar fi Cuarta Dimension, al carei numar 58 descria toata povestea, comparand-o cu un alt eveniment, avand caracteristici similare, petrecut in Brazilia.
El coopereaza cu jurnalisti si cercetatori din intreaga lume, scrie pentru mai multe reviste din Croatia si participa la realizarea de emisiuni radio si TV ale Radio-televiziunii croate.
Despre Burda Burda International GmbH este activa pe 21 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale.
Despre Burda Burda International GmbH este activa pe 21 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale.
Adam Dew a refuzat interviuri cu reviste care au dorit sa prezinte povestea, pe motiv ca acestea nu ofereau nicio compensatie.
Richard Haines (care a scris mai mult de 70 de lucrari in reviste stiintifice de varf si a publicat mai mult de 25 de rapoarte guvernamentale americane pentru NASA, a fost sef al biroului pentru factorii umani ai spatiului, la Agentia Spatiala si a servit timp de 21 ani ca cercetator principal la Centrul de cercetare aerospatiala Ames al NASA), a tras concluzia ca pilotii sunt intr-adevar martori excelenti, atat prin pregatirea lor temeinica, dar si prin expertiza si orele de zbor.
De asemenea, este necesara deschiderea unei tipografii care sa poata imprima publicatii pentru romanii din regiune (manuale, carti si reviste in limba romana).
De asemenea, impreuna cu prietenul sau, geologul Avram Burlacu, el insusi autor de articole in mai multe reviste, a scris un material intitulat Adevarul despre fiintele extraterestre care viziteaza Terra.
Poate fi pauza de cafea in compania colegei de birou, contemplarea unui tablou care te inspira, rasfoirea unei reviste, udatul florilor de pe pervaz sau aprinderea unor betisoare parfumate.
A publicat peste 50 de volume in Romania, traduse in mai multe limbi din Europa si nu numai si aproximativ 400 de articole in reviste stiintifice sau de specialitate.
In cealalta mana am o sacosa cu ziare, reviste si maculatura de tot felul, pentru ca azi, nu in alta zi, la noi in scoala se aduna hartia ca sa fie data la reciclat.
Magda Marincovici) Presedinte al sectiei de biologie al Academiei Romane, director-fondator al Institutului de Biologie si Patologie Celulara Nicolae Simionescu din Bucuresti, profesor asociat la universitati din SUA si Canada, doctor Honoris Causa al multor universitati din tara, autoare a sute de articole publicate in reviste de referinta.
sunt intravenoase, deci actiunea lor este imediata, terapiile se pot face in orice faza a bolii, chiar si la 21 de zile dupa accidentul cerebral, medicamentele si solutiile folosite sunt inovative, non-toxice pentru organism si ficat,rezultatele se vad imediat si sunt de durata, rezultatele sunt verificate si atestate, exista publicatii ale acestor tratamente in reviste de specialitate.
Cartea - destinata initial cititorilor anglofoni - este si o istorie a ufologiei romanesti, cu principalele persoane implicate, organizatii, reviste si carti.
carte, produse multimedia, reviste, cursuri/traininguri - Wellness si Spa - Arta decorativa - Artizanat - Bijuterii si Ornamente exotice Alti profesionisti care au participat la precedentele editii:
Asa a aparut Pacientul 2.0 si gandul curajos ca putem sa anuntam oamenii si online, nu doar la radio, la tv sau in reviste.
In anii de dupa revolutie, tarabele s-au umplut de reviste ce dezvaluiau tot ce inainte era soptit doar cu voce scazuta, peisajul audio-vizualului a contribuit si el la procesul de schimbare a mentalitatii, incat nici o realitate si nimic din imaginar nu mai reuseste acum, in anul 2005, sa socheze.
pe de o parte, concentrarea atacurilor dinspre sferele Puterii (care inglobeaza atat oculta atotmanuitoare, cat si noile grupuri economico-financiare care, o data cu prinderea de cheag si oarecare independenta, incep sa se simta tot mai deranjate de imixtiunile scormonitoare ale mass-media), pe de alta, orgoliul tot mai greu de controlat al catorva conducatori de ziare, reviste, radiouri, televiziuni, care, prinzand gustul manipularii publice, au incercat sa transforme sintagma “caine de paza al societatii“ in “caine de atac“, in numele unui grup tot mai restrans de interese.
Spre redactiile unor reviste, ziare, edituri si spre sediile partidelor de opozitie, PNL si PNÞ, pe care le-au devastat. Nu e nici un mister aici.
google-analytics.com