Cautare

1407 de rezultate pentru "popa florian" (5.56 secunde)
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... (Legea privind privind vanzarea bunurilor imobile in care se desfasoara activitati de asistenta sanitar-veterinara.) - Deci, va rog domnule senator Popa sa stati jos.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului. ... - La randul meu, scrie Florian Popa Micsan, am subscris la cuvintele frumoase compuse de Stelica Aragea, despre Constantin Tudor - un om dedicat Calarasiului, un istoric adevarat.
Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 19-20 mai 2018, cea de-a VI-a editie a FESTIVALULUI FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIS, care se desfasoara in Parcul Titan.
Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You! Florian Pittis. ... Florian Pittis din Vama Veche, Gala Smart Folk You!
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Florian Pittis. ... Acum, cand ma gandesc la ce-a fost, imi vine sa fac o reverenta catre Marius Tuca, catre spiritul lui Florian Pittis si intregii echipe organizatoare a sarbatoritului Folk You! Florian Pittis.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: ... 11613, de joi 2 octombrie 1986, sub semnatura lui Florian Popa Micsan, pe atunci sociolog de intreprindere si jurnalist in timpul liber.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... Nu m-as vedea facând altceva decât productie“, a declarat Ovidiu Popa, directorul general al firmei.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
Florian Pittis: ... Intr-o vara in care litoralul romanesc a fost mai pustiu ca niciodata, Festivalul Folk You!Florian Pittis a fost mai "populat" ca niciodata.
Editura Casa Radio organizeaza vineri, 3 octombrie, la ora 12:00, in foaierul Salii de concerte Radio Romania, la un Moment poetic in interpretarea lui Florian Pittis.
Recent, la Sala Radio, a fost lansat DVD-ul "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert". ... - Ati lansat recent un DVD, "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert". Ati fost bun prieten si ati cantat cu Florian Pittis, in America. ... - Am cantat alaturi de Florian Pittis nu numai in America.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
In prezenta secretarului executiv PD-L Elena Udrea, democrat-liberalii au sustinut si o conferinta de presa, asta inainte de a incepe lucrarile "facerii" Biroului Permanent Local (BPL), cu presedintele deja numit in persoana lui Florian Constantin.
google-analytics.com