Cautare

1407 de rezultate pentru "popa florian" (6.09 secunde)
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Inlocuirea termenului de asociatii intercomunale cu asociatii intercomunitare in Legea administratiei publice locale ar putea bloca accesarea fondurilor structurale, a declarat ieri presedintele Patronatului Serviciilor Publice (PSP), Florian Dudu, citat de NewsIn. Potrivit lui Florian Dudu, textele Legii nr.
Fonduri suplimentare din resurse locale Florian Barbu, trezorierul-sef al Activitatii de trezorerie din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, institutie care schiteaza in aceste zile bugetul unitatilor administrativ-teritoriale, sustine ca in acest an va scadea ponderea sumelor defalcate acordate de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Jurnalistii scriu ca in interiorul Serviciului Roman de Informatiii s-a instituti o celula de criza, administrata de generalul maior Florian Coldea si cu generalul de patru stele de la SIE, Silviu Predoiu, la care contribuie si procurorul general Laura Codruta Kovesi.
Cornel Nistorescu) Aparitia documentelor coordonate de generalul maior Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, are meritul de a risipi si ultimele indoieli legate de regimul Basescu.
Asa a caracterizat directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, acuzatiile aduse de Ilan Laufer presedintelui Klaus Iohannis.
Billig prezinta noul sezon al emisiunii Sala de repetitii care revine in grila Radio 3Net Florian Pittis (www.radio3net.ro) incepand cu 5 octombrie. ... Au urmat Laurentiu State si Alina Decu - moderatori ai echipei Radio3net Florian Pittis.
apare caracterizat prin melodicitate de intensa vibratie, pulsatie swing autentica, trame armonice bogate in sensuri, echilibrul formei arhitectonice, prezenta sine qua non a colaborarii intuitive a instrumentistilor implicati in discurs numita interplay...", spune Florian Lungu. ... Textul integral scris de Florian Lungu pentru acest album este disponibil pe Soft Records.
Programul festivalului FOLK U FLORIAN PITTIS 2015 - joi, 30 iulie, vineri, 31 iulie, sambata, 1 august - Hai in Vama!
Florian Pittis. ... Florian Pittis, editia a XIII-a, si nimeni n-ar fi dorit ca acest (prezumtiv) impediment sa strice bucuria spectacolului, chiar daca, vorba lui Motu, ploaia care va veni le va potopi pe toate.
Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti. ... Florian Pittis 2017.
Duminica, 14 aprilie, la ora 13.00, la Muzeul Dunarii de Jos, va avea loc vernisajul expozitiei Doi calatori semnata de Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu. Gheorghe Mosorescu si Florian Mihailescu sunt doi romantici, doi calatori, vietuind sub semnul divin al contemplarii.
Era o onoare si o datorie sa facem asta, in memoria lui Florian Pittis. ... Florian Pittis este un fenomen. Ca fenomen, nu se putea cantona doar in muzica si poezie, trebuia sa aiba si o dimensiune sociala.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
Acorduri cromatice 2020 este o expozitie de arta plastica in care expun pictori calaraseni, precum Victor Grigore, Jimmy Stanescu, Cornel Ursu Dobrogea, Florian Vilsan, Petronella Milea, dar si pictori consacrati din Bucuresti:
Pe acelasi site puteti viziona MARTURIE VIDEO - FLORIAN VALSAN si cateva instantanee foto cu participantii la eveniment.. ... Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
Petre Berinde sustine insa ca a declarat in cursul anchetei atit ofiterului anchetator Popa cit si procurorului sef Moldovan ca ceea ce si atit cit i-a dat lui Neamt i-a dat si lui Dohotaru, dar acestia nu au consemnat, ba dimpotriva i-au cerut amenintator sa nu mai pomeneasca numele lui Dohotaru.
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
google-analytics.com