Cautare

216 de rezultate pentru "playboy rocsana marcu" (3.54 secunde)
Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Tudor Marcu: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor:
Compania Playboy, publisher al celebrei reviste pentru barbati cu acelasi nume, fondata in urma cu 56 de ani, a fost scoasa la vanzare pentru circa 300 de milioane de dolari, unul dintre potentialii cumparatori fiind Virgin Media, informeaza editia electronica a New York Times.
Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! ... Si-a dorit un baiat de la Rocsana si pentru ca dorinta nu i s-a indeplinit, a decis sa uite ca are un copil cu vedeta de televiziune.
Potrivit ziarului Libertatea, Rocsana Marcu a incheiat colaborarea cu Prima Tv si a ramas somera. ... Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Rocsana Ghenoiu este banuita ca ar fi folosit 21.000 de euro in alte scopuri decat cele pentru care a obtinut finantare UE.
Ponta, suparat pe membra PSD care a pozat in Playboy: O trimitem la PDL Roxana Golban, balerina profesionista devenita recent membra a organizatiei Tineterului Social Democrat din Timisoara, apare intr-un pictorial din ultimul numar al revistei Playboy. ... "Nu citesc Playboy si habar nu am cine este Roxana Golban.
Dupa ce a avut parte de sarbatori de iarna linistite, in familie si de un Revelion petrecut acasa, impreuna cu cele doua fiice ale sale, Mayra si Indira, Rocsana Marcu a decis sa inceapa noul an cu o vacanta.
Iubita lui Ronaldo refuza Playboy Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, ca nu ar accepta sa pozeze nud pentru revista Playboy, chiar daca i-a fost oferita o suma imensa in 2011. "Nu as poza niciodata in Playboy.
Playboy Enterprises Inc a inregistrat rezultate dezamagitoare in al doilea trimestru din 2009, din cauza reducerii vanzarilor. ... Playboy apreciaza ca scaderea veniturilor din publicitate a reflectat starea slaba a economiei si declinul cheltuielilor consumatorilor.
Brazilianca VIRGINA care a pozat GOALA pentru PLAYBOY a generat incasari istorice Catarina Migliorini, brazilianca virgina in varsta de 20 de ani care a pozat in decembrie in revista Playboy, a adus publicatiei, conform presei internationale, un record istoric de vanzari.
Gheorghe Marcu, senator PSD de Botosani, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca obiect modificarea modului de facturare a gazelor naturale prin Ordinul 62/2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (A.N.R.E.).
Punctul de vedere al senatorilor PSD cu privire la comercializarea certificatelor de emisie de bioxid de carbon (AAU-uri), conform prevederilor de la Kyoto, este prezentat de senatorul Gheorghe Marcu.
Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru. ... Directorul Directiei respective, Sorin Marcu, a spus, pentru GdS: ... Criza imobiliara ne-a adus in acest punct", a precizat directorul Sorin Marcu.
Senatorul Marcu (PSD): Privatizarea societatilor energetice, una dintre marile erori ale Guvernului Boc Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, a criticat, vineri, intentia actualei puteri de privatizare a sectorului energetic din Romania.
Senatorul Gheorghe Marcu propune instituirea unei taxe claw-back pentru energia electrica produsa de hidrocentrale Senatorul Partidului Social Democrat, Gheorghe Marcu, propune instituirea noii taxe claw-back asupra producatorilor de energie electrica in sistem hidro.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
In ciuda faptului ca Agentia de Plati in Interventii pentru Agricultura (APIA) Constanta a intrat in "hora" institutiilor ce intampina probleme de natura financiara, cei doi sefi, Aurel Susman si Mihai Marcu, au gasit o modalitate prin intermediul careia si-au "coafat" doua birouri directoriale demne de toata lauda.
Gheorghe Marcu: "Nu am purtat nicio discutie cu Miron Mitrea" Senatorul PSD, Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene Botosani nu a infirmat, dar nici confirmat intentia de a-l sustine pe fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea.
google-analytics.com