Cautare

203 de rezultate pentru "nora dinca" (7.85 secunde)
Nora si Karina, doua cockerite sentimentale… Bucurosi de prezenta noastra, copacii de pe marginile aleii isi uneau in inalturi crengile, zamislind contururi de catedrala gotica, indemnindu-ne parca la o rugaciune de multumire pentru Nicolae Romanescu si daruindu-ne cu discretie umbra necesara unei placute plimbari.
Nora si Karina, doua cockerite sentimentale… Bucurosi de prezenta noastra, copacii de pe marginile aleii isi uneau in inalturi crengile, zamislind contururi de catedrala gotica, indemnindu-ne parca la o rugaciune de multumire pentru Nicolae Romanescu si daruindu-ne cu discretie umbra necesara unei placute plimbari.
Alina Petre are o relatie cu un om de afaceri libanez, stabilit in Romania de 25 de ani. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi cand se sarutau.
Aceasta a mai precizat ca nora sa suferea foarte tare din cauza starii de sanatate a lui Bogdan si ca spunea adeseori ca se va omori daca sotul ii va pieri.
Mai pastrati legatura cu Marinica Dinca? V-a cerut sfatul vreodata? A.S.: Nu la modul de sfaturi, ca vad ca si-a intrat in rol, se plimba cu masina primarului, el e primar, nu viceprimar.
Eu cred ca Marinica Dinca a demonstrat ca poate sa fie un primar mult mai bun ca domnul Solomon, macar din punctul acesta de vedere, si anume ca poate sa faca niste lucruri cu banii pe care ii are la dispozitie, mai ales ca orice primar care vine nu mai poate sa ia credite, pentru ca trebuie sa le achite pe cele luate de domnul Solomon.
Omul de afaceri este ginerele fostului demnitar comunist Ion Dinca si cumnat cu Puiu Popoviciu - unul dintre marii dezvoltatori imobiliari din România.
Omul de afaceri este ginerele fostului demnitar comunist Ion Dinca si cumnat cu Puiu Popoviciu - unul dintre marii dezvoltatori imobiliari din România.
Rezultate notabile au obtinut Ionela Dinca (CS Universitatea Craiova), castigatoare in proba de 10.000 m, Danut Ceici (CSM Craiova), care a ocupat locul intai la 100 m si locul doi la 200 m si Roxana Ene (CS Universitatea), care s-a clasat pe locul doi in doua probe (100 m si 200 m).
Caricaturistii care expun sunt: Jimmy Stanescu, Cornel Ursu-Dobrogea, Leonte Nastase, Nestor Damaso del Pino, Codrin Cardu. Cuvant de deschidere: Ana Amelia Dinca.
Ca de fiecare data, Criticul de arta Ana Amelia Dinca, ne va incanta cu discursul sau.
Tehnicile pe care le practica sunt cele cunoscute, insa el incearca sa obtina efecte in acest sens", a spus Ana Amelia Dinca - curatorul expozitiei lui Silviu Ioan Soare.
Nobletea florilor si monumentalitatea vechiului cinematograf Victoria contureaza senzorialul si ambianta unor amintiri din istoria Calarasilor, pe care artistul le venereaza", spune curatorul Ana Amelia Dinca.
Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan: "Remarcandu-se prin calitatile de portretist, Florian Vilsan se uita atent la caracteristicile faciale ale unor personalitati ale culturii.
Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca. Curatorul expozitiei este Ana Amelia Dinca.
A doua candidatura este cea a lui Adrian Mocanu, consilier al ministrului administratiei si internelor, Vasile Blaga, iar al treilea candidat este Oana Dinca, sefa de cabinet a prefectului de Dolj, ea fiind sustinuta de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Dumitru Dinca, primarul comunei Dobrotesti, a declarat ca i-a cerut in repetate randuri consilierului local sa aleaga intre cele doua functii si ca inca din 2004 a sesizat Prefectura Dolj cu privire la acest caz de incompatibilitate.
Pe langa cei patru pedisti mentionati, PD mai ataca regiile cu Aurora Tiribeja, inginer, Cosmin Calin, jurist, Ion Prodan, inginer si economist, somer, Cosmin Marinescu, avocat stagiar, Valeriu Cosaceanu, inginer, somer, fost director general al Regiei de Transport, Ion Dinca, jurist, pensionar.
Eva Valle Lagares (Spania) - membru si Viorel ßerbanescu, Silivia Dinca, Ioana Gligor si Arabela Ster (Romania) - membri. Echipa lui Orban este completata de italianul Pietro Petrucci, purtatorul sau de cuvant.
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
google-analytics.com