Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (5.45 secunde)
ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. ... Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
- De ce? ... "O fi spus ce o fi spus pe blog, dar in niciun caz aceea nu e pozitia partidului, ele se stabilesc in niste intalniri in care se voteaza si se analizeaza".
Ion Iliescu la B1 - trebuie sa rediscutam acordul cu FMI "Cred ca s-a facut greseala prin spargerea sistemului energetic national in bucatele cu conducere separata s...t Noi avem un sistem pus la punct, de ce trebuie sa il faramitam? De ce a trebuit sa il impartim?
Situatia TVR, din punct de vedere financiar, nu e tocmai fericita. De ce ati acceptat totusi sa preluati conducerea acestei institutii? ... Banii alocati pentru publicitate, in general pe campanii de marketing, sunt printre primii taiati.
Tatoiu Marile spirite ale renasterii, acei nelinistiti iscoditori, care incercau sa patrunda cu minte cat mai mult din tainele lumii, erau niste mediocri, niste prapaditi, niste ingalati, pe langa colosala personalitate care este Monica Tatoiu. Da Vinci, vai de capul lui, amaratul.
Tiberiu Lovin a publicat pe wwww.reportervirtual.ro un articol despre conflictul de munca de la Jurnalul National, unde angajatii nu si-au luat salariile de 3-4 luni. ... Puteti citi in continuare opiniile pro si contra ale unor cititori fata de acuzatia lui Tiberiu Lovin.
Subiectul cu curul mare fiind posibila sanctionare a clubului de fotbal Steaua de catre UEFA, pentru boacanele comise de patronul puscarios al Stelei. Exista posibilitatea ca UEFA sa decida sanctionarea clubului de fotbal patronat de jijiu, putand merge pana la excluderea din competitiile europene. ... Aici n-avem nimic de comentat.
Primul festival dedicat iubitorilor de bere altfel se prezinta cu un line-up de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival. Ca berile craft, fiecare trupa vine cu o interpretare aparte si o poveste de spus, fiind unica in felul ei si adresandu-se gusturilor cunoscatorilor.
O poveste de dragoste se rescrie frumos, din mers, si o sa va mai acordati unul altuia sansa de a fi fericiti, dupa o perioada de zvarcoliri sufletesti.
In revista RUFOR a fost publicata, de catre Ciprian Ardelean si Marius June o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut. Macrina Tarsala este o batrana care a trait in acea perioada, dar care a murit la varsta de 102 ani.
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu este tentat sa renunte definitiv la blogul sau din cauza unor comentarii facute de diversi cititori.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Interventia lui de azi este o culme a nesimtirii portocalii, si Dumnezeu ne este martor ca PDL este absolutul in materie de nesimtire, pe o scena politica a carei calitate de baza este...nesimtirea!
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani. Soferul vinovat de producerea accidentului a avut doar rani usoare.
Adrian NASTASE) Articolul lui Chris Terhes explica ce s-a intamplat la alegerile din SUA dar ofera si informatii incredibile despre cazul Mircia Gutau, condamnat de Livia Stanciu, la ICCJ - dupa doua achitari succesive - si care a castigat, zilele trecute la CEDO.
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; aceasta expresie este asociata cu ideea de modernism si actualitate).
google-analytics.com