Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (3.37 secunde)
Prelungirea mandatului lui Daniel Morar in fruntea Departamentului National Anticoruptie starneste controverse.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi pentru Mediafax despre mentinerea lui Daniel Morar in functie, ca Traian Basescu doreste sa-si mentina "haitasii" la DNA si sa creeze, prin intermediari, o imagine buna institutiei, intr-un an cu campanie electorala prezidentiala.
O societate democratica presupune procurori independenti Daniel Morar a actionat, in ultimele zile, ca un om politic, ceea ce este inadmisibil pentru un procuror sef, cu atat mai mult cu cat el va merge la Curtea Constitutionala, unde, de asemenea, nu are voie sa faca politica, a declarat, vineri, intr-un interviu acordat AGERPRES, premierul Victor Ponta.
Desi nu pare, nominalizarea unor posibili sefi la Parchete a spart gasca lui Morar de la DNA, care a ajuns, cu binecuvantarea lui basescu, nu doar un soi de politie politica, ci si un pericol pentru democratie.
Daniel Morar a fost sanctionat prin clasica promovare, fiind trimis la Curtea Constitutionala pentru urmatorii noua ani. ... Kovesi n-a fost niciodata in relatii prea bune cu Morar.
Mihai Morar are o noua pasiune si anume sa combine vedete in cadrul unor dueluri muzicale numite Jam Session ZU.
Misha s-a simtit ingrozitor, ieri seara, la decernarea unor trofee muzicale, dupa ce Mihai Morar a facut un misto crunt de ea!
Regele Mihai, la 90 de ani:
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
La sediul Parchetului National Anticoruptie a avut loc, marti, ceremonia de instalare a noului procuror general al PNA, Daniel Morar.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, a declarat ieri ca a decis sa nu mai mai demisioneze din PD, asa cum anuntase in cazul numirii in functia de sef al PNA a procurorului Daniel Morar, pentru a nu-i da satisfactie acestuia din urma.
Morar si Macovei nu onoreaza nici a doua invitatie a Comisiei de Abuzuri In alta ordine de idei, Monica Macovei si seful Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar au anuntat ca nu vor da curs nici de aceasta data invitatiei Comisiei de Abuzuri din Camera Deputatilor.
Comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini, a declarat intr-un interviu acordat Agentiei Reuters ca ar dori ca Guvernul de la Bucuresti sa il sprijine pe procurorul general anticoruptie, Daniel Morar, in demersurile acestuia de continuare a anchetelor in dosarele importante.
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a anuntat luni ca nu ia in calcul niciuna dintre propuneri continute in declaratia ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, facuta in aceeasi zi.
Senatorul PC Marius Marinescu a declarat marti, in plenul Senatului, ca procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, este incompetent, santajabil si dirijabil politic.
Basescu a ajuns pana acolo incat sa ceara clar si fara echivoc ca Daniel Morar sa fie numit procuror general, asta desi, potrivit legii, el nu trebuie sa faca niciun fel de propunere.
Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... BOMBA Morar de la 25 de metri, portarul respinge in corner! ... Cursa superba a lui Morar incheiat cu sut respins de Felgueiras in lateral!
Dosarul "Referendumul", pornit din ordinul lui Basescu de procurorii-slugi de pe filiera Macovei-Morar-Kovesi, trimite in judecata 75 de inculpati. ... Procurorii lui Daniel Morar au organizat celebrele "curti itinerante", care au introdus ca procedura juramantul pe capota.
Inceputul i se datoreaza lui Daniel Morar, DNA trecand pe linie moarta dosarul "Flota" prin invocarea unei asa-zise imunitati prezidentiale. Teza lui Morar a fost preluata si de Codruta Kovesi dupa ce a preluat conducerea Directiei Nationale Anticoruptie.
Declaratiile unor asemenea insi n-au nici valoarea hartiei igienice de la WC-ul lui Daniel Morar. ... Inclusiv ce poate trece prin capsorul de virgina al lui Daniel Morar. ... Prin asta, Daniel Morar a incercat sa iasa dintr-o incurcatura.
google-analytics.com