Cautare

124 de rezultate pentru "martis" (2.59 secunde)
Asa cum a declarat in cadrul primei conferinte de presa sustinute in urma cu o saptamana, Mircea Banias, noul director general al CN Administratia Porturilor Maritime S.A.
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM.
Viitori europarlamentari democrati au demarat o actiune nationala de informare a cetatenilor cu privire la ceea ce inseamna, concret, integrarea in Uniunea Europeana.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri alocarea a 2.480 de lei din bugetul acestei institutii pentru organizarea unei serbari cu prilejul zilei de 1 Martie, in care copii de la centre de plasament vor oferi martisoare deputatilor-femei.
Monica Macovei nu are de gand sa faca nici un pas inapoi. Si asta in ciuda faptului ca parca niciodata in istoria sa postdecembrista Romania nu a avut un ministru atat de contestat.
Zeci de liberali doljeni au impartit ieri dupa-amiaza flori si afise femeilor care au avut drum prin zona Teatrului National "Marin Sorescu", in cadrul campaniei "Primavara europeana a Romaniei".
Primarul Radu Mazare a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie timp de doua ore. Anchetatorii i-au cerut explicatii despre mai multe achizitii publice facute de Primaria Constanta in perioada 2001-2006.
Buchete de flori, complimente, urari de bine si definitii originale de omagiere au curs toate in val si le-au coplesit pe doamnele si domnisoarele participante la momentul festiv dedicat Zilei Internationale a femeii desfasurat la Camera Deputatilor.
Conducerea Camerei Deputatilor este preocupata in aceasta perioada de culoarea inclusa de noua pagina web a institutiei si de fotografiile care vor face obiectul calendarelor de birou si a agendelor editate de Sarbatori.
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac, continua in aceasta saptamana actiunile dedicate doamnelor si domnisoarelor. Cu ocazia Martisorului, in perioada 1-8 martie, Claudiu Tusac a oferit si ofera flori, cu precizarea ca "aceste actiuni nu au o tinta electorala".
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile.
Octav Cozmanca spera sa lanseze, in martie, un nou partid - Alianta Nationala a Stangii Democrate. Fostul lider pesedist a declarat, pentru Inpolitics, ca noul partid ar fi pregatit pentru "lansarea la apa", care va avea loc, cel mai probabil, de Martisor.
Traian Basescu a fost intampinat pe aeroportul din Kandahar de catre comandatul trupele NATO in Afganistan, generalul Stanley McChrystal si de generalul britanic Nick Carter.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: 1 Martie sau 1 Aprilie?. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Razboiul” schimbarii etichetelor cu preturi a inceput deja in multe din magazinele satmarene. Zerourile din coada leului au inceput sa dispara peste noapte, iar cumparatorii sa vada preturi mai mici in fata ochilor.
Ieri, 1 martie a.c., a fost prima zi in care comerciantii au fost obligati sa afiseze preturile tuturor produselor atat in leu greu, cat si in leu actual.
Afacerea cu martisoare a inceput sa mearga de cativa ani incoace foarte bine, dupa ce tot mai multi liber-intreprinzatori s-au gandit ca ar putea iesi ceva profit din vanzarea lor.
Daca dobanzile la depozite urmeaza o tendinta ascendenta comparativ cu anii trecuti, dobanda la credite are o tendinta descendenta, fapt ce vine in sprijinul clientilor bancilor.
google-analytics.com