Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (2.56 secunde)
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, sirop de muguri de pin - la 20 RON (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
• MASAJ CU MIERE: Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).
crema cu galbenele si ulei de catina presat la rece, crema cu ardei iute, demachiantul cu miere si spirulina, unt de corp cu cacao, portocale si ulei de cocos - la 14 RON / 100 ml si la 25 RON / 200 ml, sapun plutitor cu catina bio - 14 RON, sapun cu ulei de argan - 18 RON, sapun cu 98% cocos, 2% unt de shea si sare de himalaya - la 9 RON, sapun Sunrise Flower cu musetel, urzica si miere - 12 RON, crema cu galbenele si catina - 10 RON.
Asa ca am convocat rapid la mine in bucatarie, locul unde se vindeca mai degraba bolile decat la farmacie, parerea mea, niste ceapa, niste cartofi, niste miere, lapte s ou.
Recomandate atat pentru copii, cat si pentru adulti, siropurile din Gama Meltus ofera o solutie eficienta in cazul tusei productive prin intermediul unei combinații unice de iedera, miere, zinc si acetilcisteina (Meltus Sirop Expectolin) si combat, de asemenea, tusea seaca printr-o combinatie de substante naturale, ce imbina intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (Meltus Sirop Tusicalm contine miere, cimbru, patlagina, propolis si grindelia).
Avem si dulciuri de casa din Brasov, miere ecologica de Hateg si vinul alb si rosu al Casei Isarescu. ... - Vad ca aveti in magazin si un coniac care va poarta numele.
MAGAZIN: ... Se rade marunt o lamaie si se amesteca cu macese (un pahar), rachitica (un pahar) si miere de albine (un pahar).
Am ajuns acasa, am despachetat cumparaturile si am revenit la masina, pentru a merge la urmatorul magazin. ... "La ce magazin ar trebui sa mergem pentru restul cumparaturilor?" Nu am primit un raspuns clar si m-am simtit putin frustrata.
In perioada Sarbatorilor comenzile aproape se dubleaza, dat fiind faptul ca vrem sa facem cadouri mai ieftine fara a depune prea mult efort“, este de parere Dan Albu, directorul unui mare magazin de acest gen. ... Procedura de cumparare a produsului de la un magazin virtual este simpla.
Este necesara atat pentru noi, mai ales noaptea si duminica, cat si pentru clienti", a spus Georgeta Cioroianu, gestionara unui magazin de bijuterii din Craiova.
In dimineata zilei de ieri a avut loc la Navodari inaugurarea oficiala si deschiderea pentru public a primului magazin din judetul Constanta apartinand lantului PLUS. ... "Sper ca prin inaugurarea acestui magazin sa se deschida calea pentru investitii in orasul Navodari", a declarat cu aceasta ocazie primarul Tudorel Calapod.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, in cazul in care comisarii garzii fac vreun control inopinat la un astfel de magazin, suma ce se gaseste in casa de marcat trebuie sa coincida cu cea de pe bonurile fiscale.
Ei au spus ca un magazin va fi deschis la Oradea. ... Compania opereaza in prezent opt magazine, care au generat, in 2007, afaceri de 180 de milioane de euro, cu 30% mai mult fata de 2006, in contextul deschiderii unui singur magazin anul trecut.
La putin timp dupa infiintarea economatelor, preturile produselor de baza, destinate persoanelor cu venituri foarte mici, au ajuns la fel de ridicate ca in orice magazin.
Zeci de bucuresteni au fost fermecati de faptul ca preturile sunt mici si s-au adunat, luni, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, informeaza Mediafax.
Marele Premiu - Cel mai frumos magazin din lume intr-un complex comercial, Premiul pentru inovatie in pardoseala si Premiul pentru expunere artistica. ... "Este o onoare pentru noi sa gazduim Sabion, cel mai frumos magazin din lume, si in acelasi timp singura galerie a designerilor romani de bijuterii.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. ... Acum, la peste 20 de ani de la primul magazin, reteaua Calzedonia numara peste 1.300 magazine in intreaga lume:
Unde va deschide IKEA al doilea magazin din Bucuresti Retailerul de mobila sondeaza cumparatorii si ii intreaba din ce sector vin, pentru a vedea de unde provin majoritatea cumparatorilor.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. ... Noul magazin din Promenada Mall este al 9-lea magazin din Bucuresti si al 60-lea din tara, Deichmann dorind sa fie cat mai aproape de toti fanii sai.
In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, chiar pe plaja, exista un magazin cochet situat langa Hotel Aris. Adresa acestui magazin: ... Michael Kantartzis este cel care detine acest magazin pe timpul verii.
google-analytics.com