Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (5.76 secunde)
salroz - 50 RON, lemn pietrificat - 55 RON, cianit, malachit, bucati de cuart si cuart fumuriu - la 15 si la 20 RON, mangano-calcit, copralit - 30 RON, celestit - 40 RON, ochi de tirgu - 20 RON, crisopraz slefuit - 10 RON, cuart, epidot si hematit - 70 RON, meteorit de Namibia - 20 RON si carneol Madagascar - 40 RON", ne-a spus Ana Capaneata.
bratari din piele - intre 5 - 15 RON, coliere din lemn, cocos si perle - intre 10 - 15 RON, margele de nisip si elemente metalice, colier din cochilii de melc - la 15 RON, inele din argint - intre 60 - 80 RON, bratari din argint - la 60 RON, bratari cu pietre - la 5 RON, bratari metalice.
o icoana cu Sfantul Nicolae, pictata pe lemn - la 250 RON, obiecte de portelan, ceramica, lustre, veioze, aduse de la targurile anticarilor din Germania.
"Am venit la MTR cu ceramica pictata, casete pictate din lemn, cani, sfesnice pictate, tartacute pictate - la 20 RON, cu elemente din Cucuteni si din arta populara, casete pentru bijuterii in stil sasesc, la 20 RON, 30 RON si 40 RON, vase pictate - la 25 RON, 40 RON si 95 RON (un ou mare, pictat), ceainice si doua cani pictate - la 90 RON", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
La standul sau, gasiti icoane pe lemn, cu tema religioasa, dar si cu tema naiva. "Atelierul in care pictez aceste icoane se afla la Moara Vlasiei.
La iesirea din Negoiesti, un drum pietruit coboara in panta pana la podul de lemn ce traverseaza albia larga a Argesului. ... Din atelier venea miros proaspat de lemn rindeluit care se amesteca cu mirosul dulceag al frunzelor de tutun puse la uscat si al strugurilor copti.
Anticarii Leu Caius si Petronela din Timisoara au participat la targul din curtea MTR au venit cu sticlarie, cu ceramica, cu tablouri vechi, un ulei cu lalele - la 70 RON, o tpiserie mare din Franta - la 700 RON, arta africana, precum o statueta africa - la 200 RON, un calut vechi din lemn, un ceas mecanic vechi, care are pendula - la 300 RON, portelauri vechi din Franta, Germania si China - intre 100 - 300 RON, statueta cu Fecioara Maria - la 150 RON, elefantei din lemn, ne-a spus Petronela.
Am venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii. Toate sunt unicat. La targul asta scaunelele din lemn - de la 100 Ron la 450 Ron.
Este vorba despre Anul Calului de Lemn - volumul 1, care cuprinde lunile ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai si iunie. 2014 va fi guvernat de Calul de Lemn, un semn prietenos, sociabil, rabdator si rational, dar extrem de independent.
Firma are contract cu Daewoo Craiova si, dupa cum a explicat Mitica Datcu, directorul societatii, "se scot din Daewoo paleti de lemn, deseu lemn, deseu carton sau fier.
Ministrul vrea sa reduca si taierile ilegale de lemn prin infiintarea unei unitati de paza. "O sa infiintam o unitate de jandarmerie care sa pazeasca tot ce e lemn in Romania", a mai spus Sarbu.
Social-democratii nu vor sa plece din Parlament Retragerea din Legislativ este o frectie la un picior de lemn. O spun pesedistii mai cu capul pe umeri, convinsi fiind de faptul ca nu aceasta este solutia pentru blocarea comasarii alegerilor.
Razboiul l-a pierdut pentru ca nu si-a dat seama ca el insusi era sistemul (...) Traian Basescu si sabia lui de lemn Traian Basescu s-a prins ca trebuie sa schimbe scaunul ca sa nu pateasca la fel ca predecesorul sau, invins de umbra securitatii.
Preturile la mobila si la produse din lemn vor creste in urmatoarea perioada cu 8-12%, a declarat Ioan Berea, presedintele Asociatiei Forestierilor din Romania.
In alta ordine de idei, Asociatiile Patronale din industria lemnului avertizeaza ca se vor scumpi toate produsele pe baza de lemn.
“Devine deci foarte limpede ca scopul real pe care il urmaresc aceste asociatii este majorarea nejustificata a pretului mobilei si al celorlalte produse din lemn, pe fondul mentinerii unui pret scazut al lemnului, ca principala materie prima“, comenteaza conducerea Romsilva.
In caz de calamitati, romanii bat "in lemn” si asteapta ajutorul statului Suma la care ar ajunge o asigurare pentru bunuri si locuinta nu este exorbitanta. ... Locuitorii litoralului sudic nu au insa nici pe departe grija zilei de maine, preferand sa "bata in lemn".
El a precizat ca Romsilva ar trebui sa invete din lectia de anul trecut, cand a marit atat de mult preturile, incat pentru circa un milion de metri cubi de lemn, deja scos la licitatie, nu a mai gasit nici un cumparator.
olane sau tigla in loc de tabla sau azbociment, garduri din piatra si lemn, in loc de beton, tamplarie de lemn in loc de plastic si aluminiu.
Craiovenii care doresc sa se informeze despre materiale de constructii, decoratiuni interioare, tamplarie (lemn, PVC sau aluminiu), centrale termice si mobilier din lemn o pot face pana pe 5 aprilie inclusiv, la Targul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
google-analytics.com