Cautare

34 de rezultate pentru "gladiola nitulescu" (5.28 secunde)
Se cere demisia lui Vasile Blaga Confuzia de la nivelul PDL Teleorman este evidenta si prin faptul ca sefia filialei este asigurata de Teodor Nitulescu, unul dintre politicienii campion la traseism.
Doina Scripcaru, Bianca Ionescu-Ballo, Silvia Sohterus-Marascu, Tina Munteanu, Patricia Seymour, Gabriela Daha, Mediana Vlad, Daniela Bucsan, Gladiola Nitulescu-Lamatic, Mioara Manea-Arvunescu, Amelia Antoniu, Virginia Stamate-Simulescu, Raluca Cioca si solistii:
Ieri-dimineata, la stadionul "Metalurgistul", a avut loc reunirea echipei ALRO, insa fotbalistii, in loc sa se echipeze pentru primul antrenament, au participat la o sedinta cu presedintele Jean Nitulescu, in care au fost anuntati de cele hotarate.
Directorul Muzeului Taranului Roman, Virgil Nitulescu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca hotararea de guvern privind comasarea MTR cu Muzeul Satului va fi reluata, personalul acestei institutii va reactiona fata de o asemenea decizie, ajungand chiar la proteste de strada.
In Telorman, taranistii au fost luati in alianta de PDL si il sustin, impreuna, pe Teodor Nitulescu, care a fost prefect al judeteului atat din partea PSD cat si din partea PDL. Afacerile lui Nitulescu cu institutiile de stat din judet au tinut prima pagina a ziarelor.
Sa luam cazul fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu ,reclamat ca incompatibil la scurt timp dupa ce a fost numit de Emil Boc iin functie. ... ANI il declara pe Nitulescu incompatibil taman in momentul in care individul asta nu mai era pe functie...Asadar, prinde orbu’ scoate-i ochii!
Ion Nitulescu, patronul BIOTOP 2006 SRL Târgu Jiu, confirma ca s-au cerut doua expertize: ... Daca se plateste primul pret, am înteles ca se influenteaza si pretul kilowatului“, a afirmat Nitulescu.
Alte nume vehiculate pentru posturile de secretar de stat la Ministerul Finantelor sunt Claudiu Doltu si Catalin Doica (PUR), iar Virgil Nitulescu si Marius Lazurca ar putea ocupa cele doua posturi de secretar de stat ramase libere in Ministerul Culturii.
Printre numele vehiculate s-au aflat Septimiu Buzasu, de la Transporturi, Virgil Nitulescu, de la Cultura, Octavian Bagiu si Viorel Crecana, de la Economie, si altii.
Presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, Mihaela Mihai, s-a prezentat la CNSAS pentru a cere verificarea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, a consilierului MCC, Virgil Nitulescu si a secretarului de stat MCC Ioan Onisei.
PD - Costica Canacheu, UDMR - Verestoy Attila, PRM - Ilie Petrescu, Cristian Valeriu Buzea, PNL - Mihaita Calimente, Titu Gheorghiof, Daniel Ilusca, PC - Constatin Faina, PSD - Ion Vasile, Radu Georgescu, Teodor Nitulescu, Florin Iordache si Mihai Tudose.
Parlamentarii Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD), Liviu Almasan (PNL), Constantin Gheorghe (PC), Romeo Hanganu (PC) si Dumitru Becsenescu (independent) au dat publicitatii ieri o scrisoare prin care au anuntat ca vor vota maine impotriva demiterii lui Traian Basescu.
senatorul Constantin Gheorghe si deputatii Romeo Hanganu (PC), Dumitru Becsenescu (fost parlamentar PC), Teodor Nitulescu (PSD), Constantin Amarie (PSD) si Liviu Almasan (PNL).
Urmare a semnarii declaratiei, Constantin Amariei si Teodor Nitulescu fusesera exclusi la sfarsitul saptamanii trecute din PSD, printr-o hotarare cu unanimitate de voturi a Biroului Permanent Judetean al PSD Teleorman.
Ilie Stoica a facut parte din grupul de parlamentari, printre care s-au aflat Constantin Gheorghe, Romeo Hanganu, Dumitru Becsenescu, Teodor Nitulescu, Constantin Amarie si Liviu Almasan, care au semnat cu o zi inainte de referendumul din 19 mai o declaratie de sustinere a presedintelui Traian Basescu.
Nici prefectul de Teleorman n-a stat departe de afacerile pe bani publici. Potrivit presei locale, Teodor Nitulescu este actionar la o firma care furnizeaza mobila pentru spitalul din Rosiorii de Vede.
Pesedistii in frunte cu Liviu Dragnea, autorul sesizarii indreptate impotriva prefectului Teodor Nitulescu, au primul motiv sa planga dupa Mircea Geoana.
PSD a primit 3 locuri, partidul alegandu-i pe Anne Juganaru, Cristian Nitulescu si Claudiu Brinzan, PNL tot 3 locuri, si anume Claudiu Saftoiu, Irina Radu si Lucia Hossu Longin, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor primind cate un loc in CA, fiind alesi Nicoleta Nicolicea, Nagy Zoltan Levente si Raico Cornea.
Asa cum rezulta dintr-o hotarire de CA a acestei asociatii, din iunie 2000, din conducere faceau parte Stefan Ilinca (presedinte CA), vicepresedintii Gheorghe Netoiu si Nicu Gheara, precum si membrii CA Constantin Ilinca, Ionel (Jean) Nitulescu, Angela Bujor, Danut Sendrea, Linga Nicolae si Petre Deselnicu.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu.
google-analytics.com