Cautare

217 de rezultate pentru "galeria point" (4.25 secunde)
Sabotii Point - foarte confortabili, dintr-un material foarte usor - talpa este curbata pentru a reduce stresul coloanei vertebrale si genunchilor si antiderapanta pentru a preveni alunecarea - brantul interior este detasabil - ventilat - bareta este pivotanta si detasabila - partea interioara este compacta;
Este tema unui amplu articol publicat in Le Point editia online, bazat pe un studiu de ultima ora al cercetatorilor de la Universitatea California de Sud.
Magda Marincovici) Un amplu studiu, publicat azi in British Medical Journal, confirma faptul ca riscul de trombo-embolie venoasa (formarea de cheaguri care pot bloca vasele de sange) este mai ridicat in cazul pilulelor contraceptive de ultima generatie, decat in cazul pilulelor mai vechi, scrie Le Point.
In Franta, recent, Agentia nationala a medicamentului (ANSM) sublinia, intr-un recent articol publicat in Le Point, riscurile grave asupra sanatatii prin folosirea de medicamente, plante, preparate, dispozitive, toate aflate in afara circuitului legal, destinate persoanelor supraponderale sau obeze.
Bucharest 10K & Family Run Laboratorul mobil de ultima generatie UNIQA Health Point te asteapta in Parcul Izvor duminica, 2 aprilie, sa iti evaluezi gratuit conditia fizica!
Varanini produce si ambaleaza si amestecuri de cafea sub marca privata, boabe sau macinata si cafea monodoza in cialde (paduri) si capsule compatibile cu aparatele Lavazza Espresso Point si Nespresso.
Ceausescu l-a reabilitat cu credinta intima ca el insusi a intrat in galeria ilustrilor domnitori ai neamului. N-a mai apucat sa se mute in el, dar l-a lasat urmasilor gata renovat si pregatit parca anume pentru lunga domnie a lui Ion Iliescu.
“Vanghelie intra in galeria primarilor Capitalei“ Ion Iliescu a declarat ieri, la sfarsitul sedintei de grup a partidului din Senat, ca organizatiei PSD din Bucuresti “ii ramane sa-si asume intreaga raspundere pentru candidatul pe care-l sustine“.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin i-a prilejuit acestuia constatarea ca moda politicianului nonconformist, pe care el a lansat-o in Romania, are multi adepti pe scena politica internationala.
• Din galeria marilor ziaristi romani contemporani cu Basescu: Andreea Pora, Radu Moraru, Rodica Culcer s.a., Grigore Cartianu este cu un cap deasupra tuturor.
Pe langa innoirea parcului auto, deputatii au mai investit aproape 47 de miliarde de lei pentru “galeria de trecere“ spre viitorul sediu al Senatului din Palatul Parlamentului, unde s-a amenajat noul bufet.
Am inchis hipermarketul din Armonia Braila la decizia dezvoltatorului, pentru ca, initial, era prevazut un centru comercial cu 80 de magazine, dar la un moment dat ajunsesem sa operam doar cu 19 magazine in galeria comerciala".
Pentru a va convinge, gsp.ro va invita sa urmariti galeria foto : http://ligasexy.gsp.ro/stiri/1571/foto-frumoasa-din-finala-sabine-lisicki-e-noua-senzatie-din-tenis.htm
Alegatorii din Sports Illustrated Swimsuit i-au acordat 39% din voturi castigatoarei, Kelly, in timp ce pe locul doi s-a clasat Erin Heatherton, un model al revistei Victoria Secret, cu 32% dintre voturi. Aici puteti vedea galeria spectaculoasa cu Kelly Rohrbach: http://www.jurnalul24.ro/galerie-noul-model-sexy-sports-illustrated/
A demonstrat-o de Revelion, pe care si l-a petrecut alaturi de fiica ei si de noul ei iubit pe o plaja din Mexic. Imaginile din galeria postata pe protvmagazin.ro n-au nevoie de niciun fel de comentariu.
Un tablou intitulat Portretul unei tinere de Dosso Dossi de la Galeria Nationala Victoria, a fost identificat drept portret al Lucretiei in noiembrie 2008.Mai multe alte tablouri, cum ar fi cel al lui Bartolomeo Veneziano, despre care s-a spus ca ar fi ale ei, nu au fost acceptate de cercetatori.
Cand vrei sa fii solist, cel mai adesea te fluiera galeria, ca pe un tenor ragusit de la Scala din Milano.
Cand vrei sa fii solist, cel mai adesea te fluiera galeria, ca pe un tenor ragusit de la Scala din Milano.
Secventa de poze din galeria alaturata pe care o veti vedea mai jos a facut inconjurul internetului. In imagini putem observa doi tineri care fac eforturi disperate de a salva din apele involburate ale unui rau un miel neajutorat, scrie kanald.ro.
Inaccesibila oricui altcuiva in afara elitei politice si financiare, galeria este, prin urmare, privata de functia sa. La fel stau lucrurile si in cazul restaurantului parlamentar, unde se pot organiza nunti si botezuri.
google-analytics.com