Cautare

66 de rezultate pentru "eugenia" (3.33 secunde)
Joi, in Ajunul Craciunului, crestinii ortodocsi o praznuiesc pe Sfanta Mucenita Eugenia. Sfanta Mucenita Eugenia (Evghenia) s-a nascut in Roma cea veche. Parintii el, Filip si Eugenia, primind de la imparat o inalta dregatorie, au plecat in Alexandria, cu fiica lor.
Jurnalista Miriam Eugenia Soare a incetat din viata, dupa o lupta crancena cu o boala necrutatoare - mesajul postat pe pagina de Facebook, emotionant (Autoare:
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Printre inculpati se afla si fosta sefa de serviciu in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugenia Ghiga. ... Ludmila Pana, in sarcina careia s-a retinut savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, si Eugenia Ghiga, acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata.
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
Conform raportului municipalitatii, drepturile salariale ale presedintelui Ion Ionascu, dar si adaosurile la veniturile administratorului Eugenia Brandas si ale altor doua persoane au fost efectuate fara baza legala, ca si primele lunare de cate doua milioane de lei daruite de sefi, din iulie pana in decembrie 2005 inclusiv.
Zece personalitati, intre care Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Silviu Purcarete acuza CNA de dubla masura." 'Zece personalitati din lumea culturala acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Eugenia, tiganca, si consultarile de la Cotroceni Pe drum trece, la vale, spre satul Tisa, octogenara Eugenia, tiganca. ... Tiganca Eugenia nu se mai vede, cu saracia ei turnata in trei galeti goale.
Premierul Emil Boc a angajat-o in functia de consilier pe nepoata sa, Mihaela Eugenia Boc, fost angajat al Primariei din Cluj-Napoca. Mihaela Eugenia Boc a fost angajata la Primaria din Cluj-Napoca, unde avea functia de inspector de specialitate si pregatea conferintele de presa, potrivit unor reprezentanti ai primariei.
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
"Vom depune sesizari la Comisia juridica din Camera pe incalcarea regulamentului de catre presedintele Camerei, Roberta Anastase, de vicepresedintele Ioan Oltean si de catre presedintele Comisiei de Buget-Finante din Camera, Maria Eugenia Barna, in vederea sanctionarii, si la Comisia juridica din Senat pentru a constata lipsa de cvorum de la sedintele reunite ale comisiilor de buget-finante si, in consecinta, nulitatea raportului prezentat plenului", a declarat Eugen Nicolaescu.
Presupusii vinovati au fost Eugenia Brandas, in calitate de administrator al asociatiei, si Ion Ionascu, presedintele acesteia. ... In ceea ce priveste prejudiciul creat de Eugenia Brandas, Marian Giubelan spune ca a inaintat actele organelor de politie abilitate, urmand ca acestea sa efectueze cercetari dupa procedurile specifice.
ro, SC Quadro Industries SRL Constanta ii are ca administratori pe Eugenia Diaconescu si deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), asociati fiind aceeasi Eugenia Diaconescu si Ecaterina Stavrositu.
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Tot la drepturi de autor, trebuie mentionat ca va creste, din 2016, cota forfetara de cheltuieli la 40% de la 20%, spune Eugenia Ion.
Eugenia Mihalcea a publicat o notita pe Facebook: ... facebook.com/eugenia.mihalcea
Miriam Eugenia Soare) De pe la 6 dimineata m-am pus pe cantat o melodie care-mi pare de sezon: Parul din cap ti-a albit,/ Nu mai esti bun de iubit,/ Ai imbatranit de tot/ Nu-ti mai ia pistolul foc.
MIRIAM EUGENIA SOARE) Saptamana viitoare plec din tara in scopuri medicale. Am inima cat un purice. Ca sa fiu sincera sunt disperata, innebunita, habar nu am cum voi putea sa ma descurc si ce voi face.
EUGENIA de 37 de ani, din Bucuresti, sector 3, administrator al unei societati comerciale,cu punct de lucru in acelasi sector, care a declarat faptul ca in mod repetat, din birou, din geanta personala, i se sustrag diverse sume de bani.
Eugenia de 31 de ani, B. ... Eugenia, i-a sustras unui barbat cheia autoturismului cu care a furat din portbagajul acestuia o geanta ce continea suma de 400 de euro, 370 lei, actele personale, doua telefoane mobile si alte inscrisuri.
google-analytics.com