La data de 11.01.2011, la ora 13.00, la sediul Sectiei 10 Politie s-a prezentat B. EUGENIA de 37 de ani, din Bucuresti, sector 3, administrator al unei societati comerciale,cu punct de lucru in acelasi sector, care a declarat faptul ca in mod repetat, din birou, din geanta personala, i se sustrag diverse sume de bani.
A fost intocmit un proces verbal in care a fost consemnate 11 bacnote a cate 50 lei cu serie si numar, dupa care partea vatamata s-a intors la punctul de lucru, lasandu-si geanta pe birou.
In jurul orei 14.00, B. EUGENIA a telefonat la Sectia 10 Politie, relatand ca din geanta ii lipsesc 3 bacnote a cate 50 lei din cele 11 trecute in procesul verbal.
La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale al Sectiei 10 Politie, iar in urma perchezitiei efectuate asupra uneia dintre angajate, respectiv I. ADRIANA de 25 de ani, din Bucuresti, sectorul 2, contabila, au fost gasite 3 bacnote a cate 50 lei ce corespundeau cu cele trecute cu serie si numar in procesul verbal.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat cu cea in cauză in stare de libertate.