Cautare

403 de rezultate pentru "daniela raduicacom imagesstoriesimagesstoriesfood rf" (3.08 secunde)
Astfel, au votat "pentru" pesedistii Adrian Nastase, Miron Mitrea, Victor Ponta si chestorul Marin Diaconescu, vicepresedintele de la PRM Lucian Bolcas si chestorul de la minoritati Miron Ignat, iar "impotriva" democratii Gheorghe Albu si chestorul Ioan Oltean, liberalul Titu Gheorghiof si vicepresedintele de la PC Daniela Popa.
Cei patru vicepresedinti ai Camerei, Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC), Miron Mitrea (PSD) si Lucian Bolcas (PRM), au primit sarcina ca pana maine sa prezinte o situatie a cererilor de amanare a avizelor din partea comisiilor.
De data aceasta, sedinta de plen, dedicata special voturilor finale, a fost prezidata intr-o maniera serioasa de vicepresedintele Camerei, deputata PC Daniela Popa, care a reusit sa epuizeze cele 108 de proiecte de pe ordinea de zi intr-o ora si jumatate.
Desi nu are absolut nici o sansa, PC si-a lansat si el un om in cursa, pe Daniela Popa, anuntand in acelasi timp ca-l vor sustine de fapt pe Bogdan Olteanu.
Mai mult, el a afirmat ca, oricum, "nu sunt sanse ca Daniela Popa sa poata obtine voturi pentru a fi aleasa in aceasta functie".
vicepresedinta Camerei Deputatilor, Daniela Popa, iar social-democratii pe Valer Dorneanu. Intelegerea membrilor Aliantei prevede ca presedintele Camerei Deputatilor va fi propus de PNL, iar seful Senatului de PD.
Deputatul PNL a obtinut 196 de voturi, fiind sustinut de Alianta, PRM si UDMR, conservatorii preferand, si in cursul zilei de ieri, sa-si mentina candidatul propriu pentru sefia Camerei, pe Daniela Popa, aceasta fiind votata de 22 de parlamentari, adica exact cati deputati are PC.
Iar propunerea deputatei Daniela Popa pentru functia de presedinte al Camerei deputatilor a avut tocmai o astfel de componenta publicitara, a declarat Ciuca.
Trupa Scolii de Actorie MIDACRIS, condusa de actrita Teatrului Nottara, Daniela Minoiu", ne-a spus jurnalistul Cristian Botez. Fiul sau cel mic are cu cine sa semene!
Daniela Berbece, consultant Luxury Travel” Perfect Tour; Elena Bucur, reprezentant Samsonite; Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic.
In comparatie cu alti ani, au participat mai multi angajatori, dar si mai multe persoane in cautarea unui loc", a spus Daniela Dobrin, directoarea AJOFM Dolj.
4 daniela am 29 de ani si de pe la 16 ani ma lupt cu kilogramele in plus care sunt vreo 10.
Daniela Voicu de la Institutul National de Hematologie Transfuzionala (tema: Ce este talasemia). Cu acest prilej, a fost lansat si un concurs adresat jurnalistilor:
Daniela Muggia a vorbit despre Intalniri apropiate si alte universuri in viziunea budismului, iar calugarita hinduista Svakin Úuddhananda Giri a prezentat Cosmologia hindusa:
Daniela Bartos, ministrul Sanatatii la acea vreme, la propunerea prefectului de judet si a directorului Directiei sanitare judetene, a hotarat transformarea spitalului de la Calarasi in Spital judetean de urgenta, emitandu-se si ordinul de ministru in acest sens;
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. Apa-Canal AGA:
Social-democratul Miron Mitrea, Daniela Popa de la PC si Lucian Bolcas de la PRM au fost reconfirmati ca vicepresedinti ai Camerei.
La randul sau, deputatul PRM Daniela Buruiana a atacat dur "institutia bugetifora, salariile de ministri, masinile de lux si excursiile in strainatate".
Cand faci ceea ce iti place, partea financiara nu mai conteaza", a explicat Daniela Dobrin, director Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj.
Cel vizat este liberalul Constantin Cibu, aflat de mai mult timp in conflict deschis cu viceprimarul Daniela Vasioiu, sotia liderului PD Braila.
google-analytics.com