Cautare

193 de rezultate pentru "cina" (3.72 secunde)
Totul a fost politica. Fiecare pranz sau cina (de lucru, ambele) au fost prilejuri de prezentari si discutii, formale si informale.
Pentru pranz se recomanda un sandvis, iar pentru cina - o masa usoara, precum salatele de legume sau supa. Daca senzatia de foame apare intre mese, ea poate fi satisfacuta cu fructe sau diverse tipuri de seminte.
la teatru cu iubita, acasa tolanit pe canapea cu o carte in mana sau intr‘un restaurant la o cina cu amicii.
Luind cina cu Paul, un prieten, acesta ii povesteste ca a citit o carte foarte interesanta care vorbea de o antica civilizatie preincasa care se intindea pe teritoriul intregii Amazonii si care fusese cercetata de faimosul explorator englez Colonelul Fawcett disparut in mod misterios impreuna cu fiul sau in jungla, obiectivul sau fiind descoperirea unui antic oras si a misterioasei sale civilizatii.
ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina (C); ziua 2 - 4 D, 5 P, 6 C;
• Pentru o cina usoara, iti propunem o ciorba de loboda.O poti prepara din cateva legaturi de loboda, cateva de ceapa verde, putin patrunjel si leustean, o cescuta de orez si bors.
Acesta i-a raspuns ca prima intrebare pe care trebuie sa o punem este "cat de multe specii sunt acolo?" El insusi obisnuia sa creada ca ar fi intre doua si douasprezece, asa cum considera si astronautul Edgar Mitchell, membru al echipajului Apollo 14, al saselea om care a pasit pe Luna, care a venit la Toronto in urma cu cativa ani si a avut o cina cu Hellyer.
Cina cea de Taina, Impartasirea Apostolilor, Spalarea picioarelor (in altar), Ciclul patimilor si tabloul votiv al domnitorului Stefan cel Mare (in naos).
Martorii s-au intors la corturile lor pentru cina si la masina lor, gandindu-se ca au vazut doar un tip special, mai aparte, de fenomen natural, sau un satelit, sau poate o lansare de racheta de la poligonul Baikonur din Kazahstan.
cafea sau ceai neindulcite, o jumatate de grepfrut, o felie de paine integrala prajita si doua lingurite de unt de arahide Pranz: o jumatate de conserva de ton (mica, evident) si o felie de paine prajita Cina:
Seara, in loc de cina sau in completarea cinei. Si intre mese, in loc de gustare. Tu alegi cand o bei si ce loc ii rezervi.
Sa facem dupa cina o plimbare de o mila. Acestea ne asigura zilnic mult aer curat si lumina naturala de la soare.
Astfel iti vei vedea si femeia iubita mai des si ii vei cunoaste mai bine copiii, oricum cu mult mai bine decat reusesti la o cina la ea acasa.
alimentatie cu specific romanesc, bogata in legume si fructe proaspete, cu multe fibre, dar cu putine grasimi si dulciuri; limitarea consumului de alcool, renuntarea la tigara, mic dejun consistent, pranz moderat si cina sa o dam la dusmani.
Baietii erau in drum spre cina cand l-am vazut cu totii! OZN-ul a continuat sa planeze, alunecand incet spre stanga, ca si cum ar fi fost in deriva.
ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina (C); ziua 2 - 4 D, 5 P, 6 C;
Stim toate aceste lucruri si totusi alegem sa nu tinem cont de ele. Studiul efectuat de specialistii francezi arata ca cei din cele noua tari analizate prefera sa ia cina.
Cu tarife incepand de la 260 lei, romanii pot alege sa-si petreaca Pastele pe meleagurile tarii la pensiuni sau hoteluri de 3 si 4 cu mic dejun si cina festiva de Paste incluse.
Pe la 18.30, reverendul Gill a mers la cina. La ora 19:00, OZN-ul era inca prezent, dar parea ceva mai mic.
O bautura de acest gen, calda sau rece, are un continut de 561 de calorii, adica un sfert din necesarul zilnic al adultilor. Cu alte cuvinte, aceasta cantitate este echivalenta cu un mic dejun sau o cina.
google-analytics.com