Cautare

1097 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vardianu" (3.21 secunde)
Radu Catalin a postat pe Facebook un text in care explica de ce si mai ales cine este in spatele Maidanului adus in Romania, in anul Centenarului marii Uniri. Iata textul lui Radu Catalin:
Catalin Botezatu a precizat faptul ca aceste articole sunt foarte sexy si ca barbatii apreciaza aceste combinatii stilistice. ... Femeile ar trebui sa stie ca barbatii sunt atrasi de aceasta combinatie vestimentara, a explicat Catalin botezatu.
In consecinta, prejudiciul total de 508.713 lei trebuie imputat presedintelui Catalin Macovei si secretarului general Horia Georgescu, in calitate de ordonatori principali de credite ai Agentiei Nationale de Integritate.
Amenintat cu instanta de o multime de vedete, ultima pe lista fiind Oana Zavoranu, Catalin Maruta a ajuns totusi, zilele trecute, sa fie parte intr-un proces in care un milionar din Romania ii cere daune uriase pentru denigrarea imaginii!
De curand, in presa, a aparut un articol in care ministrul Justitiei, domnul Robert Cazanciuc, intr-un mod foarte elegant, a incercat sa dezamorseze posibilele efecte ale unei afirmatii extrem de grave facute, pe o anumita retea de socializare, de catre domnul Catalin Predoiu, fostul ministru al Justitiei din vremea guvernarii PDL, asupra unui posibil ‘blat’ intre Guvernul Ponta si Comisia Europeana in privinta noului Raport MCV.
Mana rupta atarna langa mine Medicul Catalin Piviniceru, unul dintre cei 5 supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, a rememorat momentele groaznice prin care a trecut in așteptarea salvatorilor. ... Era inerta", a continuat Catalin Pivniceru.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Catalin Gadea, Director Vanzari la firma Varinak, este prezent cu un stand in cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie, la Palatul Parlamentului. ... Catalin Gadea, Director Vanzari la Varinak.
Medicul Catalin Cirstoveanu: ... Medicul Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de terapie neonatala a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii M.S.Curie, spune ca partea cea mai complicata este ca siamezele au inima in oglinda, cu trei in loc de patru ventriculi.
Predoiu, pe locul 3 si la alegerile pentru sef de scara, dupa 2 candidati care nici nu stau in bloc Esecurile continua pentru fostul candidat PNL Catalin Predoiu, cel al carui destin era sa uneasca voturile de dreapta din Bucuresti.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... calarasipress.ro (Catalin Cojocaru)
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... - Intr-un interviu pe care mi l-a acordat Catalin Botezatu recent mentiona ca foloseste doar creme de la tine. ... Catalin Botezatu, Adina Buzatu si Mirela Vescan.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Dragostea cu nabadai dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu. ... Dar sa fie ceruta in casatorie de Catalin, nu de altcineva!
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu sa ramana in arest, sub acuzatia de luare de mita in cazul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu.
Catalin de 38 de ani, din judetul Ilfov, care ar detine in locuinta bunuri provenite din savarsirea de infractiuni. ... Catalin si totodata au fost ridicate in vederea cercetarilor mai multe bunuri, dupa cum urmeaza: ... Catalin, caruia i-au adus la cunostinta ca aceste bunuri provin din savarsirea unei infractiuni.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Cererea a fost analizata de inspectorii fiscali Catalin Cotora si Olimpian Petrosanu.
Primarul Catalin Flutur si-a exprimat, ieri, la sfirsitul intilnirii cu cetatenii, dezamagirea pentru dezinteresul oamenilor fata de problemele municipiului. ... Probabil mai multa promovare a actiunii din partea noastra era importanta ", a spus Catalin Flutur.
Potrivit lui Ristea, din punct de vedere formal, postul de ºef al Fiscului constãnþean ii aparþine incã din data de 28 decembrie 2004, aºa cum se menþioneazã in Ordinul fostului ministru al Finanþelor Publice, insã conform unui ordin ulterior semnat tot de Mihai Tãnãsescu, mandatul interimar de director executiv al DGFP Constanþa, deþinut de Cãtãlin Doica, a fost prelungit panã la data de 15 ianuarie a.c.
google-analytics.com