Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (2.92 secunde)
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona:
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Darius Stanese (eyebrows designer/fondatorul primului studio de pensat profesional din Romania - iBrows) impreuna cu reprezentantii Esteworld - clinica de chirurgie estetica si implant de par, au dezvaluit marti, 31 mai 2016, in cadrul unui cocktail party organizat la Mercure Bucharest City Center, secretele celei mai noi proceduri din arealul estetic:
Incepand cu orele 12.00 a avut loc si o conferinta de presa pe tema accesului la tratament pentru pacientii cu boli rare si organizarea ingrijirii in Romania a acestor pacienti. Locatia: Europa Royale Bucharest, Str. Franceza 60, Sector 3 Temele abordate in cadrul conferintei au fost:
Bucharest 10K & Family Run Laboratorul mobil de ultima generatie UNIQA Health Point te asteapta in Parcul Izvor duminica, 2 aprilie, sa iti evaluezi gratuit conditia fizica! Aceasta este numai una dintre surprizele pe care ti le-au pregatit cei de la UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
JW Marriott, orasul din mijlocul orasului Unul din cei mai mari jucatori de pe piata hoteliera locala, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si-a castigat in cei 17 de existenta reputatia de un oras in mijlocul orasului datorita impresionantei desfasurari de produse si servicii:
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week, iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.
Pentru prima data "House of Parties" se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de doua zile - Presa de Rock Bun. ... http://www.eventim.ro/ro/bilete/presa-de-rock-bun-bucharest-press-house-ballroom-336693/event.html.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
fast-food-ul era la ordinea zilei. ... am renuntat la paine, dulciuri, mese dupa 6-7 seara, fast-food, mananc mancaruri bazandu-ma pe garnituri de cartofi sfierti/piuret si altele, mananc efectiv pana ma satur.
Marathon Distribution Group are divizii de retail, HoReCa, panificatie si cofetarie, food industry si frozen food si opereaza la nivel national, prin cele 13 depozite proprii.
Compania European Food îsi consolideaza pozitia pe piata internationala prin extinderea pietei sale de desfacere. ... Extinderea pietei de export a companiei European Food confirma calitatea produselor sale comercializate atat pe plan intern, cat si extern.
Este vorba despre European Food SA si Starmill SRL. Criteriile de departajare Pentru realizarea acestui top, comisiile de evaluare au analizat nivelul de performanta al agentilor economici, stabilind clasamente pe domenii, grupe de activitate si de marime a firmelor, in baza unor criterii de validare exigente.
Bürger este cea mai vanduta marca de bere din Romania, iar European Food ocupa locul trei in topul producatorilor de bere din Romania, inregistrand in aprilie 2005 o cota de piata in volum de 18,3% pe piata de retail, conform AC Nielsen.
Pentru a va face o idee in legatura cu popularitatea in crestere a acestui tip de jocuri, ganditi-va numai ca titluri precum "Darfur is Dying", in care protagonistii trebuie sa faca fata razboiului civil de 20 de ani din Sudan, sau Food Force (nascut sub egida World Food Program din cadrul Nationilor Unite).
Spre exemplu, exista preturi pomotionale "la produsele non-food de sezon, ca gratare, accesorii de gratar, articole de plaja, articole de gradina, articole de camping", potrivit Oanei Stanoevici, reprezentant Kaufland. "Exista promotii de sezon si la produsele de food, de exemplu carne pentru gratar", a adaugat Stanoevici.
SC Profi Rom Food SRL - magazinul amplasat pe strada Mircea cel Batran din Constanta, respectiv SC Mega Image SRL, cu magazinul de pe strada Stefan cel Mare, ofereau la comercializare carne de porc si preparate din carne cu data limita de consum depasita.
"Taxa pe fast-food va putea duce la scumpiri de cel putin 10% a produselor alimentare", a spus Sorin Minea, presedintele Federatiei Patronale din Industria Alimentara, Romalimenta.
google-analytics.com