Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (2.90 secunde)
Cand s-a hotarat sa demareze proiectul, a apelat la biroul de arhitectura Atelier DB, cu care mai colaborase prin intermediul agentiei de publicitate la care lucra.
A inceput sa lucreze intens, serios, sa ia meditatii, venea dupa-amiaza la atelier si lucra diverse compozitii iar uneori mergea la cursuri si la clasele mai mari.
De asemenea, in cadrul galeriei de arta sunt prezente si tutoriale de pictura (ulei pe panza, acrilic, tempera sau acuarela), desen (carbune, creion si penita), restaurare, imagini din atelier si altele.
Partenerul, Editura CD Press, prin revistele Terra, Doxi si Pipo va oferi participantilor la atelier si nu numai, reviste educationale.
20, noul atelier de creatie, dupa cel deschis la Paris, Silvia Terziu va avea un nou motiv de mandrie. Designerul pregateste o noua premiera in moda romaneasca!
E un atelier de creatie crestin-ortodox, Noul Ierusalim Cetatea Sfanta, unde tinerii vin si creeaza obiecte precum: crucifixuri, cristolnite, cruci cu mesaje din pictura, sfinti, boluri din lemn si cause cu mesaje de hrana spirituala.
Ch‘artist este un atelier de pictura pe ceramica pentru toate varstele. La Ch‘artist-Paint Your Own Pottery vi se pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a va decora un obiect din ceramica.
Dupa primul import, Cosmina Englizian a luat decizia sa-si deschida un atelier. Cu doar trei croitorese, in 2005, a pus bazele unui melanj ce s-a dovedit castigator:
un atelier. Formula care i-a adus succesul a fost: design & calitate. In 2010 Cosmina Englizian a ajuns in Guiness Book cu rochia Crystal Dream impodobita cu 43.008 cristale si 16.368 perle, in total, 59.376 elemente Crystalized Swarovski Elements.
In cadrul targului mestesugarilor de la MTR, care a avut loc recent, am gasit un stand deosebit, al Taberei Danais Capidava .
Buna-dispozitie a oaspetilor va fi sustinuta de un program din care nu lipsesc martisoarele, muzica live cu Trupa Atelier, demonstratiile de dans, concursurile de costume si surprizele.
Mai multe detalii despre bijuteriile Roxanei Ion gasiti la: www.facebook.com/bijufashionboutique Atelier: 0726595306 (Bijuterii Fashion Boutique by Roxana).
"E un atelier de creatie crestin-ortodox, Noul Ierusalim Cetatea Sfanta, unde tinerii vin si creeaza obiecte precum: crucifixuri, cristolnite, cruci cu mesaje din pictura, sfinti, boluri din lemn si cause cu mesaje de hrana spirituala.
Imbracata intr-o rochie lunga, eleganta, din dantela, creatie Ersa Atelier, cantareata a fost cat se poate de delicata. Cu un coc discret, s-a afisat la eveniment alaturi de mama ei, care a optat pentru o tinuta cocheta si la fel de eleganta.
• Roata olarului - demonstratie si atelier de olarit cu Fam. Iorga din Horezu, Jud.
- La manastirea Rasca conduce un atelier monahul Adrian Urmanov. - Ar mai fi de mentionat Radu Macrinici. - Dupa cum se observa, majoritatea indrumatorilor sunt scriitori ajunsi universitari, singurii care pot sustine activitati extra-curriculare in institutiile de invatamant superior.
Urmatorul atelier creativ va fi sustinut chiar de 1 martie: Invitam copiii la distractie creativa in cadrul atelierului Insirate margarite.
Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti.
Talentul il mosteneste de la mama ei, Adriana Popa, care a fost cadru medical si care lucreaza cu ea la acest atelier.
De la ora 11.00, voluntarii de la Salvati Copiii vor sustine un atelier pentru cei mici, despre utilizarea in siguranta a Internetului.
google-analytics.com