Hajnalka Stefan de la Ch‘artist este prezenta cu un stand in foaierul Salii Dalles din Capitala, la care doritorii isi pot personaliza (contra cost) obiecte din ceramica.
"Lumea vine la workshop-ul nostru! Am fost invitata la Festivalul Ceaiului si al Cafelei sa aduc ceainic, cesti legate de acest eveniment. Culorile noastre sunt non toxice si se fixeaza intr-un cuptor special, la 1.200 de grade. Avem niste vase speciale. Culorile sunt aduse din Germania si sunt profesionale! Oricine vrea sa-si personalizeze un obiect din ceramica poate veni la atelierul nostru. Expozitia de la Sala Dalles mi s-a parut reusita si am vazut ca nu exista limita de varsta: vin la noi si copii, si tineri si adulti", ne-a spus Hajnalka Stefan.
Atelierul la care o puteti gasi dupa acest targ este pe Strada Erou Ion Calin, nr. 19, sector 2, Bucuresti.
Ch‘artist este un atelier de pictura pe ceramica pentru toate varstele.
La Ch‘artist-Paint Your Own Pottery vi se pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a va decora un obiect din ceramica.

Costuri

- platiti doar piesa din ceramica aleasa, restul - adica, instrumentele, vopselele, glazurarea si arderea sunt incluse in pret.
Medalioane, magneti - intre 10 - 20 RON
Suport ou, sosiere - intre 20 - 30 RON
Pusculite - intre 35 - 60 RON
Boluri, cani, set cesti cafea si ceai - intre 35 - 55 RON
Farfurii - intre 25 - 80 RON
Platouri - intre 60 - 1300 RON
Ceainice, vaze, carafe - intre 65 - 120 RON
La final, obiectele pictate le veti lua acasa si veti avea o bucatica de vesela personalizata chiar de mainile voastre.
Pentru orice ocazie, cei de la Ch‘artist pot aduce studioul in locatia dvs. sau va pot oferi utilizarea exclusiva a spatiului lor. Petreceti si sarbatoriti prin pictura pe ceramica!